پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۶۰۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۳
اگر صحت ادعای رضا رحمانی در نامه ای که منتشر کرد ثابت شود و مشخص گردد که ایشان راست می گوید نحوه برخورد با رئیس دفتر رئیس جمهور که بنا به ادعای رضا رحمانی از او خواسته تا با نمایندگان لابی کند چطور خواهد بود؟

شعار سال: با برکناری رضا رحمانی از وزارت صمت حاشیه‌های عجیب و غربی به وجود آمد که مهترین آن حاشیه‌ها انتشار نامه رضا رحمانی در رسانه‌ها بود که در آن با لحنی کاملا شفاف کننده در روز برکناری اش خطاب به رئیس جمهور بیان می‌کند که واعظی رئیس دفتر حسن روحانی با او تماس گرفته و تهدید کرده که در صورت رأی نیاوردن وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی برکنار خواهد شد.

رحمانی در این نامه تأکید کرده که واعظی از او خواسته در مدت باقیمانده با نمایندگان آذری زبان مجلس برای رأی آوردن این طرح لابی کند. در خصوص این نامه و احتمال حاشیه‌های بعد از آن دفتر رئیس جمهور پاسخی را در مورد نامه رضا رحمانی منتشر و بیان می‌کند:”به هیچ وجه از آقای رحمانی خواسته نشده از لایحه دولت حمایت کنند. دلایل تصمیم رئیس‌جمهور به تغییر در وزارت صنعت نه فقط منحصر به تلاش وزیر سابق برای رد لایحه دولت در مجلس، که مربوط به موارد متعدد دیگری نیز بود. امروز نیز از ایشان خواسته نشده استعفا دهند، بلکه تصمیم رئیس‌جمهور برای جایگزینی به ایشان اطلاع‌رسانی شد”. دروغ و راست این ماجرا کجاست و چه کسی با مردم صادقانه صحبت کرده؟

در این مباحثه ذکر چند سؤال ضروری می‌نماید:

اول اینکه اگر چنین مطالبه‌ای از رضا رحمانی صورت نگرفته وزیر صمت با کدام مستندات اقدام به انتشار چنین نامه‌ای می‌کند که می‌تواند در بعد بین المللی برای کشور تبعات داشته باشد

دوم اینکه اگر موارد متعدد دیگری برای برکناری رضا رحمانی مطرح بود چرا در تمام مدتی که فعالان صنعت در حوزه‌هایی مانند معدن و خودرو به آن نقد‌هایی داشتند نسبت به این مسئله مماشات شد؟

سوم اینکه اگر همه این نامه‌ها و پاسخ‌ها برای تنویر افکار عمومی و روشن شدن اذهان مخاطبان منتشر شده آیا با این وضعیت می‌توان گفت که کدام گروه محق است؟

رضا رحمانی وزیر صنعت برکنار شد و شاهد حضور حسین مدرس خیابانی به عنوان سرپرست این وزارتخانه هستیم، اما حالا که رحمانی دیگر سمتی در وزارت صمت ندارد انتظار می‌رود در خصوص برخی از مسائل شفاف سازی کند. مسائلی مانند اتفاقات بازار فولاد، خودرو و برخی تصمیمات در خصوص معادن که می‌توانست به طریق دیگری صورت گیرد.

چند سؤال از وزیر سابق صمت:

با عنایت به نامه‌ای که در جهت شفاف سازی منتشر کردید آیا نمی‌شد از زمان شروع این تحرکات اقدام به روشنگری کنید؟

چطور در روزی که یقین حاصل کردید برکنار خواهید شد بی درنگ اقدام به دفاع از خود و اقدامات انجام گرفته کردید؟

دروغ و راست این موضوع می‌باید برای مردم روشن شود به چند دلیل.

دلیل اول: اگر صحت ادعای رضا رحمانی در نامه‌ای که منتشر کرد ثابت شود و مشخص گردد که ایشان راست می‌گوید نحوه برخورد با رئیس دفتر رئیس جمهور که بنا به ادعای رضا رحمانی از او خواسته تا با نمایندگان لابی کند چطور خواهد بود؟

آیا شأن مجلسی که به گفته امام راحل (ره) در رأس امور است باید این باشد که رئیس دفتر رئیس جمهور تصور لابی با نمایندگان را ممکن بداند؟

اگر این موضوع دروغ باشد نحوه برخورد با وزیر سابق صنعت که با انتشار این نامه به ابعاد احتمالی آن نیندیشیده است چگونه خواهد بود؟

شعار سال،  با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از سایت خبری نبض بازار ، تاریخ انتشار 24 اردیبهشت    99، کد خبر:    58753، www.nabzebaazaar.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
India
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
0
0
اوضاع سیاسی کشور چرا اینجوری شده.صرف نظر از قضیه آقای رحمانی،همه میخوان همدیگه رو لو بدن.انگار میخوان رقابت کنند در زمینه اینکه بگن من خوبم بقیه بد هستند و می خواستند من رو اغفال کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین