شعار سال: سید محمد میررضوی دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران اظهار کرد: بخش عمده روغن خوراکی کشور وارداتی است و برای تامین این محصول، دانههای روغنی به کشور وارد و در داخل تبدیل به روغن میشود یا این نیاز از محل واردات روغن خام تامین میشود.
وی افزود: برای تامین این نیاز باید تسهیل ارز توسط دولت صورت گیرد و در صورتی که ارز مورد نیاز در اختیار وارد کنندگان قرار نگیرد، به طور قطع برای تولید انواع مواد غذایی از جمله انواع کنسرو و سس دچار مشکل خواهیم شد.
دبیر انجمن صنایع کنسرو ایران ادامه داد: در صورت عدم تامین ارز مورد نیاز واردات در آینده با کمبود روغن مواجه خواهیم بود به همین منظور از ارگانهای دولتی ذی ربط از جمله بانک مرکزی تقاضا میشود که به این موضوع توجه داشته باشند و پیش بینیهای لازم را انجام دهند.
وی تصریح کرد: در صورتی که روغن مورد نیاز کارخانههای کنسرو در کشور تامین نشود، اشتغال بالای این صنایع تهدید و موجب بیکاری طیف وسیعی از افراد میشود؛ در حال حاضر کرونا مشکلات زیادی برای صنایع غذایی ایجاد کرده است، امیداوریم که موضوع تامین روغن مزید بر علت نشود.
رضوی با بیان اینکه صنایع کنسرو کشور هنوز با کمبود مواجه نیستند، اما ذخایر آنها در حال مصرف است گفت: در صورتی روغن مورد نیاز آنها جایگزین نشود، در آینده با کمبود این محصول اساسی برای تولید مواجه خواهند شد.
رضوی اظهار داشت: روغن مورد نیاز کشور توسط بخش بازرگانی دولت و شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و بخش خصوصی به کشور وارد میشود و به طور معمول این بخشها ذخایری دارند، اما در صورتی که واردت این محصول تداوم نداشته باشد، ذخایر موجود آنها نیز ظرف یک تا دو ماه آینده تمام میشود و باید پیش بینیهای لازم صورت گیرد و ارز مورد نیاز واردات اختصاص یابد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از فود پرس، کد خبر: -، تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹، www.foodpress.ir