پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۸۴۹۱
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۴
مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) لارستان به دستگاه عکسبرداری شبکیه چشم نوزادان نارس (Retcam) تجهیز شد.
شعارسال:به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان دکتر بهزاد رضایی از خرید و راه اندازی دستگاه عکس برداری شبکیه چشم نوزادان نارس (Retcam) خبر داد.
 
وی دراین باره افزود: با توجه به گسترش و افزایش تخت های بخش مراقبت های ویژه نوزادان در این مرکز و کاهش اعزام این نوزادان با شرایط ویژه به مرکز استان جهت عکس برداری از شبکیه چشم نوزادان نارس؛با رایزنی و تلاش های انجام شده اقدام به خرید و راه اندازی این دستگاه با هزینه ای بالغ بر ۱۳میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی شد.
 
دکتر رضایی خاطرنشان کرد: با خرید و راه اندازی این دستگاه ارائه خدمات به این نوزادان در این مرکز و به دور از استرس و نگرانی خانواده آنها انجام می شود و دیگر نیازی به اعزام نوزادان با شرایط ویژه و ریسک بالا به مرکز استان نیست و همچنین هزینه های درمان خانواده آنها کاهش می یابد.
 
رئیس مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) لار افزود: این مرکز آماده پذیرش نوزادان از مراکز دیگر برای ارائه این خدمات است .
 

شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از مجله خبری میلاد لارستان    ،تاریخ انتشار:  7 خرداد 1399،کدخبر : 98017  ،www.mldl.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین