پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: ۲۷۸۷۰
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵
«غلامحسین شافعی» با اخذ 198 رای از مجموع 397 آرا ماخوذه، به عنوان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران انتخاب شد.
شعارسال: بعد از استعفای محسن جلال پور از ریاست اتاق بازرگانی ایران، صبح امروز (دوشنبه) انتخابات با حضور دو کاندیدا «مسعود خوانساری» و «غلامحسین شافعی» برگزار شد و هیات نمایندگان، شافعی را به عنوان سکان دار جدید اتاق ایران انتخاب کرد.

از 449 نفر عضو هیات نمایندگان اتاق ایران،‌401 نفر در نشست امروز حضور داشتند. چهار نفر رای ندادند؛ از مجموع 397 رای اخذ شده، شافعی و خوانساری به ترتیب 198 و 194 رای اخذ کردند؛ پنج رای نیز باطل بود. در واقع 397 رای به گلدان ریخته شد که ناظران 392 رای را به رسمیت شناختند.

شافعی پیش از این نیز از آذر 92 (بعد از استعفای محمد نهاوندیان) تا پایان دوره هفتم، ریاست اتاق بازرگانی را به عهده داشت و با انتخابات دوره هشتم هیات نمایندگان، جای خود را به «محسن جلال پور» داد.

* سکانداران اتاق ایران از انقلاب تا امروز

در سال 1357 پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) هیاتی مرکب از آقایان حاج طرخانی، سیدعلینقی خاموشی، اسداالله عسگراولادی، علاالدین میرمحمدصادقی، میرفندرسکی، محمدعلی نوید و ابوالفضل احمدی، اداره امور اتاق را در دست گرفتند و در نخستین انتخابات، سیدعلینقی خاموشی به عنوان ریاست اتاق ایران و ریاست اتاق تهران برگزیده شد.

پس از یک دوره طولانی ریاست خاموشی در اتاق ایران، در سال 1386 و در ششمین دوره انتخابات سراسری اتاق ایران، محمد نهاوندیان به ریاست اتاق ایران برگزیده شد؛ در دوره هفتم در سال 89 نیز نهاوندیان بار دیگر به عنوان رئیس اتاق ایران انتخاب شد.

با انتخابات ریاست جمهوری و برگزیده شدن حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، رویکرد دولت به اتاق ایران تغییر کرد و ارتقاء جایگاه بخش خصوصی در صدر برنامه های دولت یازدهم قرار گرفت. با انتقال نهاوندیان به ستاد دولت در نیمه اول سال 92 و انتصاب وی به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهوری، غلامحسین شافعی که در دو دوره نایب رئیسی اتاق را بر عهده داشت در آذرماه 92 به ریاست اتاق ایران برگزیده شد.

دوره هفتم هیات نمایندگان اتاق ایران کار خود را در سال 1394 پایان داد و در خردادماه 94 هشتمین دوره انتخابات اتاق ایران برگزار شد؛ محسن جلالپور که پیش از این نایب رئیس اتاق ایران بود با رأی اکثریت هیات نمایندگان به ریاست اتاق ایران برگزیده شد.

جلال پور که تا امروز وظیفه ریاست اتاق ایران را برعهده داشت، در 15 ماه مسوولیتش، بر ارتباط با حاکمیت، اصلاح تصویر اتاق بازرگانی، شفافیت عملکرد و گسترش روابط بین الملل تاکید کرد.

وی ﻧﻬﻢ ﻣﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ امسال ﺑﺎ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﭘﯿﺎﻣﯽ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﺖ ﺍﻋﻼ ﻡ ﮐﺮﺩ اما با توجه به وضعیت جسمی جلال پور، ﺍﺗﺎﻕ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﯽ، ﺻﻨﺎﯾﻊ، ﻣﻌﺎﺩﻥ ﻭ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﮐﺮﻣﺎﻥ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎﯼ وی ﺭﺍ ﭘﺬﯾﺮﻓﺖ و این سبب شد ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺍﺳﺘﻌﻔﺎﯼ ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﺗﺎﻕ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺟﺪﯼتر ﺷوﺪ؛ در نهایت اتاق ایران امروز (چهاردهم شهریور) را برای برگزاری انتخابات مقرر و تاکید کرد تا زمان برگزاری انتخابات، جلال پور همچنان رئیس اتاق ایران باقی بماند.

جلال پور در آخرین حضور خود در نشست هیات نمایندگان اتاق ایران به عنوان رئیس، به تشریح روابط بین المللی اتاق ایران در مدت مسوولیتش پرداخت و گفت: در این مدت با بیش از 200 هیات و مقام خارجی دیدار داشته ایم؛ اتاق بازرگانی در این مدت میزبان 120 مقام بلند پایه شامل 6 رئیس جمهوری، چهار نخست وزیر، 25 وزیر و 11 رئیس اتاق بازرگانی دنیا بود؛ این دیدارها در ایران بود و بجز دیدارهای انجام شده در سفرهای خارجی است؛ در این دوره 14 سفر خارجی در کنار رئیس جمهوری، معاون اول و وزیر امور خارجه داشته ایم که برای لحظه لحظه این سفرها برنامه ریزی و هدف گذاری شده بود.

با اندکی اضافت و تلخیص برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی همنوا، تاریخ انتشار: سه شنبه 14 شهریور 1395، کد خبر: 95580، www.hamnava.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین