پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۷۹۴۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۱

ترامپ دروغگوترین رئیس‌جمهور آمریکا شد

یک کارشناس مسائل آمریکا می‌گوید: با توجه به شخصیت متفاوتی که ترامپ با دیگر روسای جمهور آمریکا دارد، عملا شبکه‌های اجتماعی و به خصوص توییتر به بلندگویی برای ترامپ تبدیل شد و با توجه به اظهارنظرهای زیادی هم که می‌کرد، معمولا پیام‌های او با دروغ‌های زیادی همراه بود و به این طریق به دروغگوترین رئیس‌جمهور آمریکا نیز تبدیل شد.
شعار سال: «مرتضی مکی»، کارشناس مسائل آمریکا، در خصوص دستور ترامپ برای محدود کردن شبکه‌های اجتماعی و بازنگری در بند ۲۳۰ قانون حمایت از ارتباطات آمریکا گفت: دونالد ترامپ از وقتی که به قدرت رسید ستیز جدی با رسانه‌های منتقد داشت. جدال جدی با خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان داشت و چندین بار ورود خبرنگار این شبکه را به کاخ سفید ممنوع کرد.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل درباره حضور ترامپ در شبکه‌های مجازی اظهار کرد: ترامپ تلاش کرد از طریق شبکه‌های مجازی و به خصوص توییتر پیام‌هایی را به افکار عمومی داخل و خارج ارسال کند و از این طریق اهداف تبلیغاتی خود را پیش ببرد. با توجه به شخصیت متفاوتی که ترامپ با دیگر روسای جمهور آمریکا دارد، عملا شبکه‌های اجتماعی و به خصوص توییتر به بلندگویی برای ترامپ تبدیل شد و با توجه به اظهارنظر‌های زیادی هم که می‌کرد، معمولا پیام‌های او با دروغ‌های زیادی همراه بود و به این طریق به دروغگوترین رئیس‌جمهور آمریکا نیز تبدیل شد.

او در خصوص دلیل اقدام ترامپ توضیح داد: در روز‌های اخیر شاهد بودیم که جدالی میان ترامپ و مدیران توییتر ایجاد شد و آن هم به دلیل بحث چگونگی برگزاری انتخابات آمریکا بود. فرماندار کالیفرنیا اعلام کرده بود که قصد دارد انتخابات را غیرحضوری برگزار کند و ترامپ با این موضوع مخالفت کرده بود و شبکه‌های اجتماعی را محل معتبری برای برگزاری انتخابات نمی‌دانست. در پی این واکنش ترامپ، توییتر هشتگی را گذاشت برای اینکه حرف‌های ترامپ در شبکه‌های اجتماعی سنجش شود و به راحتی باور نشود. این مسئله برای ترامپ سنگین و سخت بود که بپذیرد در توییتر هم به او با دیده شک و تردید نگاه می‌شود.

مکی افزود: این مسئله باعث شد که ترامپ تلاش کند تا محدودیت‌هایی را برای شبکه‌های اجتماعی ایجاد کند. این عمل در چارچوب دمکراسی آمریکا شاید قابل پذیرش نباشد، اما ترامپ در سال‌های اخیر نشان داده که عملا به هیچ قاعده حقوقی و انسانی پایبند نیست و تنها به اهداف و منافع خود نگاه می‌کند و در ملاحظات انسانی و حقوقی را در اظهارنظر‌های خود، دخیل نمی‌کند.


این کارشناس مسائل آمریکا درباره دلیل کنشگری ترامپ در شبکه‌های مجازی بیان کرد: با توجه به نزدیک بودن انتخابات ترامپ سعی می‌کند کنشگری فعالی نسبت به وقایع داشته باشد و با توجه به اتهاماتی که به رسانه‌ها وارد می‌کند و آن‌ها را در اختیار منافع منتقدان خود می‌داند، سعی می‌کند شکاف و اختلافی میان رسانه‌های و افکار عمومی آمریکا ایجاد کند و بگوید رسانه‌ها صرفا سخنگوی مردم نیستند بلکه سخنگوی اهداف و نهاد‌های قدرت هستند. بیشتر انتقادات او متوجه جو بایدن است.
 
شعار سال با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری برنا، کدخبر: 1008563، تاریخ انتشار: 14 خرداد 1399، www.borna.news
خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Switzerland
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۵
0
0
ترامپ دروغگوییشو خیلی وقته ثابت کرده.یه آدمی که فقط حرف می زنه و پشت حرفاش هیچ منطق و عقیده خاصی نیست.
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین