پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 13
کد خبر: ۲۸۳۷۰۹
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان از اعطای کارت خرید اعتباری به فرهنگیان عضو این صندوق با اعتباری تا سقف ۵۰ میلیون تومان خبر داد.
شعارسال: به نقل از ایسنا، مهدی نیکدل مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به انعقاد قرارداد با بانک‌های عامل گفت: این طرح به همت شرکت فرآیند نوین فرهنگیان، ابتدا به صورت پایلوت در استان سمنان انجام می‌شود و سپس به تدریج  فرهنگیان سراسر کشور از مزایای این طرح بهره‌مند خواهند شد.
 
وی سقف اعتبار این کارت را ۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: شاخص‌هایی مانند سابقه عضویت در صندوق ذخیره فرهنگیان، درصد واریزی به صندوق و همچنین سوابق حساب‌های بانک (خوش‌حسابی) مبنای تخصیص اعتبار از ۵ میلیون تا ۵۰ میلیون تومان است.
 
به گفته نیکدل، از مزایای این کارت می‌توان به برخورداری از تخفیف‌های فروشگاه‌های طرف قرارداد، سود نقدی خرید درون شبکه، اقساط تا ۳۶ ماه و شارژ مجدد کارت به میزان پرداخت هر قسط اشاره کرد.

 
شعارسال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته  از   روزنامه همشهری ،تاریخ انتشار:  4  تیر 1399،کدخبر: 525107 ،www.hamshahrionline.ir
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین