پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۲۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
لطف الله سیاهکلی نماینده محترم مردم شریف قزوین در مجلس شورای اسلامی، مدعی شده که به دنبال کاهش قیمت ارز هستیم و ارز ۱۰-۱۲ هزار تومانی، قیمت خوبی است. به استحضار این نماینده محترم می‌رسانم که بر اساس ساده‌ترین الگوی محاسبه قیمت برابری پول کشور‌ها با دلار (قیمت یابی ساندویچ همبرگر)، قیمت دلار در کشور باید در حدود ۹ هزار تومان باشد. برای تحلیل قیمت‌هایی بالاتر از این میزان‌ها باید به دنبال پرتغال فروش بگردید. حال بعنوان بخشی از جامعه مدنی و شهروندی کشور، از شما در نقش نماینده مردم مطالبه می‌کنیم. اگر مردی و توان داری، پای ادعای خودت در خصوص کاهش قیمت ارز بایست. مسلما بخش قابل توجه یا از رسانه‌ها و جامعه علمی کشور نیز در کنارت خواهند ایستاد. سخنان سیاهکلی شنیدنی بوده و نظرات ایشان در گزارش، ارایه شده است.
شعار سال: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر لزوم قطع دست واسطه‌گر‌ها و دلالان از بازار، اظهار کرد: برای خرید اقلام مورد نیاز خود نیازی نیست حتما به بازار مراجعه کنیم. باید فضای مجازی را روی میز خود داشته باشیم، زیرا مدیریتی که منهای فضای مجازی و رسانه‌ای کار می‌کند حتما هزینه بر و زمان بر خواهد بود.

لطف‌الله سیاهکلی در رابطه با وضعیت قیمت‌ها و لزوم کنترل بازار گفت:کمیسیون برای این امر تحرکات بسیاری دارد به عنوان نمونه وزرا و مسوولین به کمیسیون دعوت می‌شوند که در حال گزارش گیری، اعلان سیاست‌ها و فشار بر آن‌ها در زمینه اجرا هستیم تا با سرعت عمل بیشتری به دنبال تنظیم و کنترل قیمت‌ها و مراعات حال مصرف کننده باشیم.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که عامل التهاب بازار عنوان می‌شود، افزایش قیمت ارز است، ولی قیمت ارز هم به اندازه خودش تاثیرگذار است؛ درحالی که بعضی از قیمت‌ها چندصددرصد رشد داشته است که غیر طبیعی است. با وجو اینکه ارز ۲۰ صدد رشد داشته، اما قیمت بعضی از اقلام رشد چندصد درصدی را تجربه می‌کنند؛ لذا این امر نشان می‌دهد بازار دست دلالان است و دولت هم عملکرد درست و به موقعی ندارد.

دولت سرعت عمل خود را برای کنترل بازار بالا ببرد
او با انتقاد از نوع عملکرد تعزیرات حکومتی و بازرسی کشور در کنترل قیمت‌ها، اظهار کرد: امروز همه کشور‌ها در برابر گرانی یا هر اتفاق دیگری در کشور به صورت آنلاین عمل می‌کنند؛ بنابراین تعزیرات حکومتی و بازرسی کل کشور هم باید انلاین باشند و همان روز عمل کنند نه ۲ ماه بعد! حتی اگر ۲ ماه بعد هم مسوول مربوطه را عزل یا مجازات کنیم مشکلی از مردم حل نمی‌شود و باید در لحظه وارد شویم. امروز مردم عادی روستا‌های دور هم همه چیز را در لحظه می‌بینند، اما چطور دولت و سیستم‌های تعزیراتی دیرتر از بقیه متوجه اتفاقات می‌شوند؟ می‌خواهیم که دولت سرعت عمل خود را بیشتر کند و سریع‌تر وارد عمل شود.

برای قطع دست واسطه‌گر‌ها و دلالان خرید آنلاین را توسعه دهیم

مدیریت منهای فضای مجازی هزینه‌بر است
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در خصوص لزوم قطع دست واسطه‌گر‌ها در بازار، گفت: کسی که قصد خرید مثلا لوازم یدکی دارد چه نیازی است که به بازار مراجعه کند؟ می‌تواند به صورت انلاین از تولیدکننده بخرد. چرا بلد نیستیم از فناوری اطلاعات ارتباطات استفاده کنیم و فضای مجازی را روی میز خود داشته باشیم. مدیریتی که منهای فضای مجازی و رسانه‌ای کار می‌کند حتما هزینه بر و زمان بر خواهد بود.

دست از فروش نفت برداریم

صادرات غیر نفتی جایگزین فروش نفت شود
سیاهکلی در ادامه افزود: هیچ آماری از قیمت واقعی بازار لوازم مختلف مثل لوازم خانگی و لوازم یدکی وجود ندارد. ما با خودروسازان بزرگ کشور جلسه داشتیم با وزیر خارجه در مورد دیپلماسی اقتصادی صحبت کردیم؛ بنابراین به دنبال این هستیم که دولت را در حوزه اقتصاد بسیج کنیم. حتی وزارت خارجه را ملکف کردیم که حوزه اقتصاد را تقویت کند؛ چراکه امروز باید با دنیا مراوده داشته باشیم. از مهمترین اولویت‌های کشور این است که صادرات غیر نفتی جایگزین صادرات نفت خام شود. اگر می‌خواهیم کشور را نجات دهیم باید از فروش نفت دست برداریم و اگر هم فروختیم در حوزه سرمایه گذاری صرف کنیم نه در حوزه هزینه‌ای و مصرفی.

هزینه‌های دولت باید از راه مالیات تامین شود

دولت تا زمانی که درآمد خود را از نفت تامین کند حمایتی از تولیدکننده نخواهد داشت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دولت باید هزینه‌هایش را از مالیات تامین کند، اظهار کرد: گاهی فلسفه اخذ مالیات را خوب متوجه نمی‌شویم و فکر می‌کنیم اخذ مالیات به تولیدکننده لطمه می‌زند درحالی که وقتی دولت از مالیات تغذیه می‌شود در واقع از تولید کننده تغذیه می‌شود. مالیات از کسی که درآمد دارد گرفته می‌شود؛ کسی که درامد دارد و مالیات می‌دهد مفهومش تولید است و اگر درامد او پایین بیاید درآمد دولت هم پایین می‌آید لذا دولت سریع مشکل او را حل خواهد کرد؛ اما وقتی دولت درآمد خود را از نفت می‌گیرد دیگر کاری به تولیدکننده ندارد، چون احتیاجی به او ندارد؛ بنابراین معیشت و هزینه‌های دولت باید به مالیات گره بخورد تا تولید در این کشور رونق بگیرد.

ارز ۱۰ الی ۱۲ هزارتومانی برای صادرات و نجات کشور فوق‌العاده است

به دنبال کاهش قیمت ارز هستیم
سیاهکلی در خصوص وضعیت ارز و تاثیر آن در صادرات گفت: وقتی ارز گران می‌شود، صادرات معنا دار می‌شود و به نفع کشور است و با صادرات، واردات ارز به کشور بیشتر می‌شود و ما را از بن بست خارج می‌کند. نباید ارزش پولمان انقدر پایین بیاید، ولی واقعیت این است که دلار اگر در مقطعی مثل ۱۰ یا ۱۲ هزار تومان بماند برای صادرات و نجات کشور فوق العاده است. دولت باید هرچه سریع‌تر قیمت ارز را اصلاح کند؛ اما آنقدر ارزان نباشد که به سمت واردات بی رویه روی بیاوریم بلکه به گونه‌ای باشد که صادرات غیر نفتی به صرفه باشد و همه علاقمند به صادرات شوند که این کار ۲ مزیت دارد؛ اول اینکه هم تجارت و هم تولیدمان به صرفه خواهد بود و دوم تولیداتمان در کلاس جهانی قرار می‌گیرد. در واقع برای صادرات نمی‌توان کالای بی کیفیت تولید کرد؛ بنابراین باید کیفیت تولید را هم بالا ببریم و آرام آرام تولید کشور در کلاس جهانی قرار بگیرد؛ لذا ما به دنبال کاهش قیمت ارز هستیم و باید این کار صورت بگیرد.
شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری شفقنا، تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۸۱۵۳۶، www. fa.shafaqna.com
اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین