پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۹۶۱۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
جمیل علیزاده شایق با بیان اینکه در بازار برنج نظارتی وجود ندارد، گفت: برخی از کسبه بی انصاف علاوه بر اینکه در گونی‌های برنج دستکاری می‌کنند، قیمت آن را نیز بالا می‌برند.
شعار سال: جمیل علیزاده شایق دبیر انجمن برنج اظهار داشت: متاسفانه برنج‌های معمولی کیلویی ۱۸ هزار تومان را بیش از ۲۰ هزار تومان در تهران می‌فروشند و برنج‌های مرغوب هم بالای ۲۷ هزار تومان شده است.
وی بیان کرد: مردم انتظار دارند زمانی که برنج با قیمت بالا می‌خرند حداقل ناخالصی نداشته باشد، اما متاسفانه گونی برنج را که باز می‌کنید هم ناخالصی دارد و هم دارای خرده برنج است و ما شاهد دو بار تقلب در این زمینه هستیم.
دبیر انجمن برنج گفت: دستکاری در گونی‌های برنج و افزایش قیمت برنج‌های دارای ناخالصی که همه این موارد به عدم نظارت در بخش توزیع و بی‌انصافی برخی کسبه برمی‌گردد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از نود اقتصادی، تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹، کد خبر: ۲۱۳۳۸۱۶، www.۹۰eghtesadi.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۰:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۴
0
0
دیگه وقتی خودمون به هم دیگه رحم نمی کنیم و می خوایم حق هم رو ضایع کنیم هیچ توقعی از بیگانگان نباید داشته باشیم. توی این شرایط گرونی و تحریم و اوضاع خراب اقتصادی نباید از حق هم بخوریم. با هزار مکافات پول این مواد غذایی تهیه میشه بعد بخوای جنس تقلبی هم بخری دیگه خیلی زوره بخدا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین