پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۲۷۸۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۵
مدیر عامل صندوق پنبه گفت: با توجه به حذف یارانه نهاده‌های تولید، قیمت فروش پنبه جوابگوی هزینه‌های کشاورزان نیست.
شعار سال:حسین کاویانی مدیر عامل صندوق پنبه ، سطح زیر کشت پنبه را ۹۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: اگر هر هکتار پنبه ۲ هزار و ۴۰۰ تن عملکرد داشته باشد، رقمی حدود ۲۲۰ هزار تن وش برداشت می‌شود که از این میزان، ۶۸ تا ۷۰ هزار تن پنبه تصفیه شده استحصال می‌شود.
 
تامین ۶۰ درصد پنبه مورد نیاز از طریق واردات
 
او نیاز سالیانه صنعت نساجی را ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: با احتساب ۷۰ هزار تن پنبه تولید داخل، مابقی از طریق واردات باید تامین شود.

کاویانی با اشاره به اینکه حجم تولید داخل جوابگوی صنعت نساجی است، بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که پنبه خارجی در سطح بازار نیست.
 
قیمت جهانی هر کیلو پنبه ۱ دلار و ۵۵ سنت
 
این مقام مسئول نرخ جهانی پنبه را یک دلار و ۵۵ سنت اعلام کرد و افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا، قیمت جهانی پنبه تغییری نداشته است.
 
او از برداشت پنبه در مناطق خشک کشور خبر داد و گفت: تا ۱۵ مهر برداشت به دیگر شهر‌ها می‌رسد، اما پاسخگوی صنعت نساجی نیست به طوری که اگر امکان واردات وجود نداشته باشد، در ۶ ماه سال آینده دچار مشکل خواهیم شد.
 
مدیر عامل صندوق پنبه درباره آخرین وضعیت واردات پنبه بیان کرد: بنابر آمار ۴ ماهه گمرک ۸ هزار تن پنبه وارد کشور شده، این در حالی است که واردات پنبه در مدت مشابه سال قبل ۴۰۰ هزار تن بوده است.

او با بیان اینکه ۵۰ تا ۶۰ درصد نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود، گفت: مابقی نیاز کشور از طریق واردات باید تامین شود.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه قیمت پنبه جوابگوی هزینه‌ های تولید نیست، تصریح کرد: قیمت تمامی محصولات کشاورزی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی داشته است که با حذف یارانه سم و کود، قیمت نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد چشمگیری داشته است که با این وجود نرخ ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومانی وش پنبه جوابگوی هزینه کشاورزان نیست.
 

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از  سایت صنایع غذایی و کشاورزی ایران  ، تاریخ انتشار: 7 مهر  1399  ، کدخبر:  27011  ،www.foodkeys.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
الان با گرون دن دلار دیگه هیچ چیزی برای تولید کننده ها صرف نداره و این میون کارگرها هم بیکار میشن و باید برن دنبال بیمه بیکاری شون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
0
0
از کشاورزان بیچاره به قیمت اندک میخرند معلوم است کسی که ضرر می‌کند این کشاورزان بیچاره هستند
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین