پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۰۴۰۷۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۰۳
مدیرعامل بنیاد بخشش گفت: بنیاد بخشش به صورت تخصصی وفقط برای ناشنوایان و با این شعار که هیچ بچه‌ای در ایران نباشد که به دلیل فقر نتواند عمل کاشت حلزون را انجام بدهد، افتتاح شد و طبق برآورد‌های ما تا پایان شهریور ماه امسال، هیچ کودک ایرانی وجود ندارد که در یکی از مراکز کاشت حلزون در کشور کاندید کاشت شده باشد و به دلیل مشکلات مالی، عمل او به تاخیر بیفتد.
شعار سال: محمد اجل لوئیان مدیر عامل بنیاد خیریه شنوایی شفا (بخشش) نیز در مراسم امضای تفاهم نامه چهارجانبه این بنیاد با کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی و هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به تلاش ناشنوایان برای احقاق حقوق اجتماعی خود، گفت: با کاشت حلزون شنوایی و از بین بردن معلولیت ناشنوایی، حقوق این افراد به آنها داده می شود.

وی در خصوص تأسیس بنیاد بخشش در کشور نیز افزود: به همت افرادی همچون دکتر فرهادی کار کاشت حلزون در ایران از سال ۷۱ آغاز شد و به مرور زمان طی یک بازه زمانی ۷ ساله به بیش از ۴۰۰ بیمار رسید و مشکلات کار هم بیشتر شد.

وی افزود: یکی از مشکلات عدم توان مالی پرداخت فرانشیز در خانواده های ضعیف بود به طوری که پس از مراجعه؛ مجبور بودند کودک خود را ببرند و عمل کاشت حلزون را انجام ندهند و همچنین کودکانی که کاشت حلزون را انجام داده بودند در صورت سوختن دستگاه و یا گم شدن قطعه ای از آن دوباره ناشنوا می شدند و به دلیل گران بودن دستگاه امکان تهیه مجدد آن را نداشتند.

مدیر عامل بنیاد بخشش با اشاره به اینکه بنیادی برای حمایت منظم از این کودکان وجود نداشت؛ گفت: بنیاد بخشش به صورت تخصصی و فقط برای ناشنوایان و با این شعار که هیچ بچه ای در ایران نباشد که به دلیل فقر نتواند عمل کاشت حلزون را انجام بدهد، افتتاح شد و طبق برآوردهای ما تا پایان شهریور ماه امسال، هیچ کودک ایرانی وجود ندارد که در یکی از مراکز کاشت حلزون در کشور کاندید کاشت شده باشد و به دلیل مشکلات مالی، عمل او به تاخیر بیفتد.

وی با اشاره به کمک های خیرین، سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد بخشش به این موضوع تاکید کرد که اگر کودکی با شرایط فوق بدون انجام این عمل باقی مانده باشد، شخصا متعهد هستم که کار او را پیگیری و به سرانجام برسانم.

اجل لوئیان با اشاره به اینکه بنیاد بخشش کارگزار مراکز کاشت حلزون در کشور است، گفت:در حال حاضر ۱۴ مرکز کاشت حلزون در ایران فعالیت می کنند که همگی دولتی هستند و در صورت مراجعه خانواده هایی که توان پرداخت هزینه را ندارند، بنیاد بخشش را معرفی می کنند.

وی همچنین عملکرد سازمان بهزیستی در این زمینه را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: سازمان بهزیستی برای خانواده های ضعیف به ازای هر عمل ۳ میلیون تومان پرداخت می کند که از حضور خوب بهزیستی در این میدان، تشکر می کنم.

مدیر عامل بنیاد بخشش همچنین به تعویض مجدد دستگاه سوخته و تامین قطعات گمشده برای کودکان خانواده های ضعیف اشاره کرد و افزود: با توجه به هزینه ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی که برای تعویض دستگاه سوخته مورد نیاز است و برخی خانواده ها توان پرداخت آن را ندارند، این هزینه با کمک خیرین پرداخت می شود و در حال حاضر هیچ کودکی در خانواده های با سه دهک درآمدی پایین جامعه وجود ندارد، که به دلیل سوختن دستگاه کاشت دوباره ناشنوا شده باشد و به صورت منظم، کار تامین قطعات انجام می شود و توسط پست برای اشخاص ارسال می شود و حتی در دوران کرونایی امروز هم این کار متوقف نشده و به صورت آنلاین ادامه دارد.

وی همچنین در خصوص انجام برخی فعالیت های پیشگیرانه در بنیاد بخشش نیز گفت: تا پایان سال ۹۸ تمامی کسانی که به بنیاد بخشش مراجعه کرده اند را برای انجام مشاوره ژنتیک ترغیب کرده ایم که یا به سازمان بهزیستی مراجعه کنند و یا اینکه از یک متخصص ژنتیک که در بنیاد بخشش مستقر شده است، مشاوره بگیرند و در صورت نیاز به انجام آزمایش ژنتیک برای آنها معرفی نامه صادر کرده ایم.

اجل لوئیان با اشاره به اینکه بنیاد بخشش یک خیریه کوچک است و در حد کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیست، گفت:در سال گذشته ۵۰ درصد هزینه ها را از ستاد اجرایی فرمان امام و ۵۰ درصد را از خیرین تامین کرده ایم و لازم به ذکر است که همه خیرینی که به ما کمک می کنند، الزاما افراد ثروتمندی نیستند بلکه گاهی کمک های بسیار جزیی هم از افرادی که خودشان نیز به دستگیری و کمک احتیاج دارند دریافت کرده ایم و این کمک ها برای ما بسیار بزرگ و ارزشمند هستند.

پیشنهاد تخصیص سهمیه اینترنت برای افراد دارای معلولیت ناشنوایی
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی، علی همت محمود نژاد رییس انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران نیز در ادامه این مراسم، ناشنوایی را یکی از سخت ترین انواع معلولیت دانست و گفت: قطع ارتباط با افراد، جامعه و محیط بسیار سخت و آزار دهنده است و اینکه بتوان شنوایی را به یک فرد ناشنوا برگرداند کار بسیار بزرگی است که سنگین ترین هزینه ها برای این کار ناچیز است.

محمود نژاد همچنین به غیر کاربردی بودن ابزارهای ارتباطی مثل تلفن، رادیو، گوشی همراه و ... برای ناشنوایان اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر و با توجه به پیشرفت های صورت گرفته استفاده از گوشی تلفن همراه با استفاده از نرم افزارهای ارتباطی و اینترنت برای ناشنوایان امکان پذیر شده است و پیشنهاد من این است که برای بهره گیری هر چه بیشتر عزیزان ناشنوا از سیستم های ارتباطی، همچنان که برای افراد دارای معلولیت جسمی سهمیه بنزین در نظر گرفته می شود، برای ناشنوایان نیز سهمیه اینترنت اختصاص داده شود.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایلنا، تاریخ انتشار: 14 مهر 1399، کد خبر: 975981،  www.ilna.news

اخبار مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
0
0
من حس ميكنم اينا وزير ارتباطات رو گير اوردن اين بنده خدا تو چند مرحله اومد دست مردم رو بگيره اينترنت رايگان بده به مردم بعد ديگه همه دارن ازش درخواست اينترنت رايگان ميكنن
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین