پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۳۱۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
مدیر کل بهزیستی استان کرمان با اشاره به آمار بالای آسیب‌های اجتماعی در رفسنجان ازجمله کودک آزاری خاطر نشان کرد: ریشه این مسئله به اعتیاد و خانواده برمی‌گردد و باید با مداخله‌های اجتماعی بستر خانواده را سالم سازی کرد.
شعار سال: مدیر کل بهزیستی استان کرمان با اشاره به آمار بالای آسیب‌های اجتماعی در رفسنجان ازجمله کودک آزاری خاطر نشان کرد: ریشه این مسئله به اعتیاد و خانواده برمی‌گردد و باید با مداخله‌های اجتماعی بستر خانواده را سالم سازی کرد.

به گزارش گفتارنو عباس صادق زاده در آئین رونمایی از سند جامع راهبردی آسیب‌های اجتماعی رفسنجان با اشاره به اینکه عدم برنامه در حوزه اجتماعی موجب بروز آسیب‌های اجتماعی شده است عنوان کرد: یکی از مهمترین مواردی که باعث ایجاد وضعیت امروز شده بی توجهی به مسائل اجتماعیست، مسائل اجتماعی در تمام دنیا وجود دارند، اما آن‌ها برای هرکار برنامه دارند و موضوعات اجتماعی برای آن‌ها مهم است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت مردم در کشور ما قطعا اگر به مردم اعتماد کنیم و اجازه حضور آن‌ها را در صحنه بدهیم قطعا به جامعه‌ای پیشرفته بدل خواهیم شد.
 
در استان با رشد مسائل اجتماعی از جمله کودک آزاری روبه رو هستیم

صادق‌زاده با بیان اینکه مسائل اجتماعی به شکل طبیعی رخ می‌دهند و رشد می‌کنند و همچنین باید با همت و همدلی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش کرد گفت: در استان کرمان با رشد مسائل اجتماعی از جمله کودک آزاری، سالمندآزاری، طلاق، خشونت روبه رو هستیم و این موارد از دغدغه‌های مقام معظم رهبری هم است و مسئولین ما باید در کنار پرداختن به مسائل اقتصادی و سیاسی، به مسائل اجتماعی هم اهمیت قائل شوند.

مدیر کل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه هرجا که مردم پای کار آمدند ما موفق بودیم اظهار داشت: در جریان جنگ تحمیلی مردم ایران برجسته‌ترین نقش‌ها را ایفا کردند؛ در سازندگی باز هم مردم بودند که پای کار آمدند در حوادث و بلایای طبیعی هم آنجا که دولت نتوانست کار‌ها را پیش ببرد این مردم بودند که همت کردند و اکنون هم اگر به مردم درست جهت بدهیم می‌تواتیم که با کمک خود مردم آسیب‌های اجتماعی را کنترل و کاهش دهیم.

صادق زاده با اشاره به تدوین سند راهبردی آسیب‌های اجتماعی و اهمیت آن گفت: همین که ما اینجا دورهم جمع شده‌ایم و به این نتیجه رسیده‌ایم که با کمک هم به بحث آسیب‌های اجتماعی ورود کنیم خود مهمترین و بهترین سند می‌باشد، امروز برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی با ۳ ظرفیت خوب روبرو هستیم، مسئولینی که پای کار هستند، مردم و خیرین خوب رفسنجان که از دیرباز پیشرو در کار‌های خیر و اجتماع محور بوده‌اند و مجموعه بهزیستی که عالمانه و برنامه محور در خدمت شماست و قطعا با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها می‌توان تا حد اکثر دو سال آینده، بحث آسیب‌ها را در رفسنجان کنترل نمود.
 
باید با مداخله‌های اجتماعی بستر خانواده را سالم سازی کرد

وی با اشاره به آمار بالای آسیب‌های اجتماعی در رفسنجان ازجمله کودک آزاری خاطر نشان کرد: ریشه این مسئله به اعتیاد و خانواده برمی‌گردد و باید با مداخله‌های اجتماعی بستر خانواده را سالم سازی کرد.

صادق زاده سپس با اشاره به آمار‌های اعتیاد، خودکشی، همسر آزاری، فرار دختران از منزل و ... بیان داشت: رفسنجان در بحث‌های توانمندسازی نیاز به توجه جدی دارد، به طور مثال باتوجه به اینکه ۷.۱ درصد از بیماران روانی استان کرمان در رفسنجان سکونت دارند، اما مرکز نگهداری و حمایت از این بیماران در رفسنجان وجود ندارد، ۱۲.۶ درصد از کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست استان کرمان در شهرستان رفسنجان زندگی می‌کنند که تنها یک مرکز برای نگهداری آن‌ها در رفسنجان وجود دارد و همچنین ۲.۴ درصد از مهد کودک‌های استان در رفسنجان دایر است که باتوجه به تعداد کودکان زیر ۶ سال رفسنجان این آمار پایین است.

صادق زاده افزود: با وجود ۲۳ مرکز توانبخشی در استان کرمان، اما در رفسنجان این مرکز شهرستان وجود ندارد، با وجود اینکه هشت و دو دهم سالمندان استان در رفسنجان حضور دارند، اما این شهرستان فاقد مرکزی برای سالمندان است و با توجه به رشد آسیب‌های اجتماعی در رفسنجان باید اورژانس اجتماعی این شهرستان به سطح ۱ ارتقا یابد؛ و با توجه به آمار‌های ارائه شده این وضعیت به هیچ وجه زیبنده رفسنجان نیست.
 
رفسنجان مستعد راه اندازی مرکز جامع پیشگیری از آسیب های اجتماعی است

مدیرکل بهزیستی استان کرمان اذعان داشت: رفسنجان مستعد راه اندازی مرکز جامع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعیست بطوریکه در این مرکز برای آسیب‌هایی، چون طلاق، اعتیاد، خشونت و سایر آسیب‌های اجتماعی با رویکرد علمی آموزشی برخورد شود. وی با اشاره به اینکه جامعه ما از لحاظ سواد اجتماعی پایین است گفت: مهارت‌های خانواده‌ها بسیار پایین است، اکثر خانواده‌ها حتی افراد تحصیل کرده فاقد مهارت‌های ده گانه اجتماعی هستند، در جریان شیوع بیماری کویید خیلی از مسائل رو شد.

نبود مهارت‌ها باعث بروز ناسازگاری‌های بسیاری در خانواده‌ها شد و رشد طلاق بسیار معنی دار بود و همه این‌ها به این دلیل بود که مهارت نداشتیم، یاد شده افزود: با توجه به وضعیت رفسنجان باید مرکز مهارت آموزی دائم در رفسنجان ایجاد کنیم و توسط این مرکز آموزش مهارت‌های مختلف را به مردم و جامعه منتقل کنیم و قطعا بعد از فعالیت این مرکز بسیاری از آسیب‌ها کنترل می‌شوند.

صادق زاده در پایان گفت: در چند روز آینده دبیرخانه سند آسیب‌های اجتماعی باید در فرمانداری شکل بگیرد، هرماه جلسه گذاشته شود، وظایف دستگاه هادر این سند احصا و مشخص شده و باید برای اجرای آن‌ها زمان تعیین کرد و در هر جلسه اقدامات انجام شده را رصد نمود تا بتوانیم بعد از یکسال نتیجه عملکردهایمان را بررسی و برنامه ریزی‌های بعدی را انجام دهیم.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از گفتارنو، تاریخ انتشار: ۲۹دی۱۳۹۹، کدخبر: goftareno.ir.۳۹۷۱۰
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
0
0
اسیب های اجتماعی در ایران مدت هاست که شرایط رو برای ایرانی های کم درامد و خانواده هایدارای اعتیاد سخت و سخت تر کرده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
كودك ازاري كمترين چيزي هست كه ميتونه دستاورد اعتياد باشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
اسيب هاي اجتماعي در ايران در خصوص كودكان واقعا به شدت زياد شده و بايد در اين زمينه كار پژوهشي صورت بديم
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین