پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۲۹۰۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران از افزایش شدید عرضه زعفران تقلبی در بازار در پی بالا رفتن قیمت این محصول خبر داد و نسبت به تاثیر مصرف محصول تقلبی بر سلامت مردم هشدار داد.
شعار سال : بازار پر شده است از بسته‌های کوچک به اصلاح زعفران که با قیمت‌های بسیار نازل ۵ تا ۱۵ هزار تومان به فروش می‌رسند. در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم زعفران فله ۸ تا ۱۴ میلیون تومان است و به گفته کارشناسان با این قیمت، هر مثقال زعفران نباید کمتر از ۵۰ هزار تومان باشد. آنچه در بازار با قیمت نازل به نام زعفران عرضه می‌شوند محصولات رنگ شده هستند که می‌توانند تهدیدی برای سلامتی مردم باشند.

علی حسینی، عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران در این باره گفت: با افزایش قیمت هر محصولی امکان افزایش تقلب در آن وجود دارد. در بازار زعفران نیز همین اتفاق بیش از گذشته در حال رخ دادن است و در پی افزایش قیمت زعفران، بازار پر شده از زعفران‌های تقلبی که می‌توانند برای سلامت مردم بسیار مضر باشند. زعفران‌های تقلبی برای جذب مشتریان با قیمت‌های نازل عرضه می‌شود. سودجویان در برای تبدیل ظاهر زعفران تقلبی به زعفران واقعی از راه‌های جدیدی استفاده می‌کنند، افزود: متقلبان از تکنیک‌های جدیدی استفاده می‌کنند تا امکان تشخیص زعفران واقعی از تقلبی برای مردم مشکل‌تر شود. لازم است به سرعت دستگاه‌های ناظر برای کنترل بیشتر بازار زعفران ورود کرده و نسبت به شرایط پیش آمده پاسخگو باشند. علاوه بر ضرورت ورود دستگاه‌های ناظر برای جلوگیری از توزیع بیشتر محصولات تقلبی، باید آگاهی مردم را نیز بالا ببریم.

وی در پاسخ به این پرسش که مردم چگونه زعفران تقلبی را تشخیص دهند، اظهار کرد: همیشه به ارزانی‌های غیرمنطقی شک کنید، در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم زعفران فله‌ای ۸ تا ۱۴ میلیون تومان است، با این قیمت هر مثقال زعفران بسته بندی شده نباید کمتر از ۵۰ هزار تومان باشد. به ظاهر هر برگ زعفران نیز دقت کنید، شکل ظاهر زعفران شبیه میخک خشک شده است و انتهای دندانه‌دار دارد و در ادامه کمی پیچیده شده و در انتها باریک می‌شود.
تعداد بازدید : 2

عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران با بیان اینکه توجه به رنگ زعفران نیز اهمیت دارد، افزود: زغفران هیچگاه در آب گرم به ناگاه رنگ خود را رها نمی‌کند و رنگدهی آن به تدریج و از زرد آغاز شده و به سمت قرمز روشن می‌رود. با توجه به استفاده سودجویان از روش‌های جدید تقلب، شاید شناخت زعفران واقعی از تقلبی سخت باشد و تنها آزمایشگاه بتواند آن را تشخیص دهد، این موضوع مسئولیت دستگاه‌های مربوطه که مسئول نظارت و حفظ سلامت مردم هستند را بیشتر می‌کند.


شعار سال:با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از اقتصاد 24، تاریخ انتشار 3 اسفند 99 ، کد خبر : ۹۷۳۶۳ ، eghtesaad24.ir / سایر منابع. 
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
0
0
چقدر روش آزمایشی خوبی رو یاد دادید
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین