پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۳۱۱۲۷
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴
با توجه به نزدیکی عید نوروز و شیوع کرونا در کشور، وزارت بهداشت ضمن تاکید بر ممنوعیت فعالیت دستفروشان در شهر‌های قرمز و نارنجی، شرایط فعالیت آن‌ها در آستانه عید و در شرایط کرونا را اعلام کرد.
شعار سال: وزارت بهداشت اعلام کرد:

- دستفروشان در شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی اجازه فعالیت ندارند.

- دستفروشان از مسوولین بخواهند محل‌هایی که برای فعالیت آن‌ها در نظر گرفته شده است ترجیحاً در محل‌های روباز باشد.

- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند سطل‌های زباله به تعداد مورد نیاز در محل فعالیت آن‌ها قرار دهند.

- دستفروشان به خاطر داشته باشند فعالیت کاری آنان، براساس محدویت‌های ذکر شده در مصوبات ستاد ملی کرونا است.

- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند هر روز در پایان فعالیت بازار، پسماند‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی محکم و غیر قابل نشت جمع آوری کنند.

- دستفروشان به خاطر داشته باشند در محل‌هایی که برای فعالیت آن‌ها در نظر گرفته شده است، امکان دسترسی به سرویس‌های بهداشتی وجود داشته باشد.

- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند تبلیغات محیطی در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را در محل فعالیت آن‌ها قرار دهند.

-  دستفروشان به خاطر داشته باشند فواصل قرارگیری محل فعالیت آنها، حداقل فاصله ۱ تا ۲ متر است.

- دستفروشان باید علاوه بر رعایت فاصله ایمن (حداقل یک تا دو متر)، در صورت امکان، مسیر ورود و خروج افراد را جدا کنند.

- تمامی دستفروشان باید از وسایل حفاظت فردی (ماسک و دستکش) استفاده کنند.

- دستفروشان باید پروتکل‌های بهداشتی را در محل فعالیت خود رعایت کنند.

-  فروشندگان از مشتریان خود بخواهند به جای تبادل وجه نقد از دستگاه‌های کارت خوان استفاده کنند.

-  فروشندگان مواد غذایی باید کارت بهداشت معتبر به همراه داشته باشند.

 - دستفروشان، باید از خوردن و آشامیدن در حین کار خودداری کنند.

-  دستفروشان باید از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.

- دستفروشان باید از عرضه و فروش مواد غذایی فاقد بسته بندی خودداری کنند.

- دستفروشان در صورت امکان از یک حائل مثل پرده نایلونی (مشمایی) بین خود و خریدار استفاده کنند.

- دستفروشان به خاطر داشته باشند گشت‌های کنترل بهداشتی جهت پایش و نظارت بر عملکرد آن‌ها روزانه انجام می‌شود.

دستفروشان باید از  فروش مواد غذایی بدون بسته بندی و همچنین مواد غذایی بسته بندی شده که شرایط نگهداری خاص از جمله یخچال را دارند، جلوگیری کنند.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹، کد خبر: ۹۹۱۲۱۳۱۰۰۶۰، www.isna.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین