شعار سال: عبدالرضا داوری، مشاور سابق محمود احمدینژاد او را تهدید کرد که اگر به اعتراضاتش ادامه دهد پرونده قتل دکتر سامی را که اطلاعات آن به تازگی به دستش رسیده بازخوانی خواهد کرد.
عبدالرضا داوری در این توییت با هشتگ هشدار نوشت:
اگر محمود احمدی نژاد و فرقه اش به بازتولید رفتارهای رجوی و منافقین در صحنه انتخابات ادامه دهند، پرونده قتل و ترور مرحوم کاظم سامی در آذر ۱۳۶۷ را بازخوانی خواهم کرد.
توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر:
کاظم سامی کرمانی (۶ شهریور ۱۳۱۴ مشهد – ۴ آذر ۱۳۶۷) اولین وزیر بهداشت در ایران، پس از انقلاب ۱۳۵۷ در دولت موقت ایران، نماینده نخستین دوره مجلس شورای اسلامی و رهبر جنبش انقلابی مردم ایران (جاما) از زمان تأسیس در ۱۳۴۲ تا هنگام کشتهشدنش در ۱۳۶۷ بود. دکتر سامی در آخرین سالهای زندگی خود، از حکومت جمهوری اسلامی فاصله گرفت و از معدود منتقدین این حکومت در داخل ایران بود که آشکارا مواضع خود را اعلام میکرد. او همچنین طی یک نامه سرگشاده مشهور، به انتقاد از روحالله خمینی، بهدلیل ادامه دادن جنگ ایران و عراق، پس از بازپسگیری مناطق اشغالشده پرداخت.
وی تحصیلات خود را در رشته پزشکی در دانشگاه مشهد شروع، ولی بنا به دلایلی تقاضای انتقال به دانشگاه تهران را نمود و سرانجام موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی روانپزشکی گردید.کاظم سامی در ۵ بهمن ۱۳۵۸ در اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام کاندیداتوری کرد. او در این انتخابات با کسب ۸۹۲۷۰ رأی از مجموع ۱۴٬۱۴۶٬۶۲۰ در رتبه ششم قرار گرفت.

ورای کودکی و جوانی و مدیریت و صدارت و فعالیت سیاسی دکتر سامی، نقطه مهم زندگینامه او در شیوه مرگ( یا ترور) اوست. به گفتهٔ برخی از مقامات جمهوری اسلامی، در ساعت ۱۱:۳۰ چهارشنبه ۲ آذر ماه ۱۳۶۷ شخصی که خود را غلام همتی معرفی میکند، در واپسین ساعات کار طبابت کاظم سامی وارد مطب وی شد. در فاصلهٔ کوتاهی، با شنیدن فریادهای سامی، همسرش سراسیمه از طبقه بالا (منزل) به طبقه پایین (مطب) مراجعه کرده و آن مرد را دشنه بهدست و خونآلود در کنار فرق شکافته و پیکر غرق به خون دکتر مشاهده میکند. سامی دو روز بعد با وجود تلاش تمامی تیم جراحی و پزشکان در ساعت ۲۱:۳۰ روز جمعه ۴ آذر ماه ۱۳۶۷ درگذشت. سید علیاکبر محتشمیپور، وزیر کشور وقت جمهوری اسلامی سه هفته پس از قتل کاظم سامی اعلام کرد محمود جلیلیان قاتل وی در حمامی در اهواز خودکشی کردهاست.

اکبر هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطرات ۱۳۶۷ خود مینویسد:محمود جلیلیان متولد ۱۳۱۶ در کرمانشاه که گفته شد کارمند سازمان هلالاحمر بوده و هنگام تصدی سامی در آن سازمان با وی درگیری داشت، قاتل کاظم سامی بود. او توسط حفاظت و اطلاعات شهربانی جمهوری اسلامی شناسایی شد، اما پیش از دستگیری در مورخه ۱۳ آذر ۱۳۶۷ در یکی از گرمابههای شهر اهواز، خود را از لوله دوش نمره حمام حلق آویز کرد. در داخل نمره حمام، یک سرنگ خالی نیز مشاهده شد.
انگیزه شخصی برای قتل، از جانب خانواده و نزدیکان کاظم سامی و برخی مسئولان وقت، هیچگاه پذیرفته نشد. نظامالدین قهاری (قعال سیاسی،پزشک) در این ارتباط میگوید اخراج قاتل از هلالاحمر کار دکتر سامی نبودهاست.از سویی دیگر فرج سرکوهی در مقالهای آوردهاست: «در همان روزگار شایع شد که حسینعلی منتظری، که هنوز در بافت قدرت اما منتقد حاکمیت بود، بر آن است تا با حمایت از نامزدی کاظم سامی در برابر اکبر هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری، تحولاتی سیاسی را زمینهساز شود و بنابر همین شایعات، رقیب، که از محبوبیت سامی و نفوذ منتظری در جامعه آگاه و نگران بود، با قتل بدون محاکمه کاظم سامی او را از سر راه خود برداشته است. هر چند این شایعه قویا تکذیب شده بود.»
بر خلاف گفتهٔ برخی از مقامات، این قتل در وضعیتی مشکوک انجام گرفت و این موضوع همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد. گفته میشود که سامی، یکی از نخستین قربانیان قتلهای زنجیرهای ایران است. در این پرونده، تنها قتل کاظم سامی در هالهای از ابهام باقی نماند. مرگ مشکوک قاتل او و نیز سرهنگ دلشاد تهرانی، از دستاندرکاران رسیدگی به پرونده سامی هم، به ابهامات این پرونده افزودهاست. در حالیکه برخی مقامات تلاش داشتند که قتل کاظم سامی را دارای انگیزه شخصی و دو مرگ مشکوک دیگر را نتیجهٔ خودکشی اعلام کنند، بعدها اکبر هاشمی رفسنجانی در خاطرات خود، از قتل کاظم سامی به عنوان «ترور» یاد کرد و نوشت : «آقای موسوی اردبیلی گزارش داد که در پزشکی قانونی در صحت ادعای خودکشی قاتل دکتر سامی تردید بهوجود آمده و احتمال اینکه باندی بودهاند و او را کشتهاند و کشتهاش را حلق آویز کردهاند، وجود دارد. قرار شد پیگیری شود تا حقیقت مکشوف گردد.»
سالها بعد و در سال ۱۳۸۷، مهدی خزعلی، فرزند ابوالقاسم خزعلی از روحانیان متنفذ نظام جمهوری اسلامی، در مطلبی در وبسایت خود در مورد این ماجرا نوشت که میرعماد دادستان وقت به درخواست و شکایت همسر کاظم سامی، دستور نبش قبر جلیلیان که به عنوان قاتل معرفی شده بود را داده و پزشکی قانونی پس از معاینه جسد وی نظر داده است که جلیلیان برخلاف نظر وزارت کشور خودکشی نکرده، بلکه کشته شده و بعد حلقآویز شده است.

مراسم دومین سالگرد دکتر علی شریعتی(1358)؛ از راست: دکتر ناصر میناچی (وزیر ارشاد ملی)، آیتالله خامنهای (عضو شورای انقلاب)، دکتر کاظم سامی (وزیر بهداری)، احمد صدر حاج سید جوادی (وزیر دادگستری) و شیخ جعفر شجونی (واعظ).
مهدی خزعلی، در مصاحبه خود با صدای آمریکا، حسین شریعتمداری و دکتر احمدی نژاد را قاتل مرحوم دکتر کاظم سامی معرفی کرده بود. کیهان با انتشار این خبر افزوده بود: «مهدی خزعلی به رادیو آمریکا گفت دکتر کاظم سامی که در چهارم آذر، روز تولد بنده کشته شد، دادستان وقت آن روز از زبان زن محمد جلیلیان، قاتل دکتر سامی میگوید کسی به اسم احمدی نژاد زنگ میزند و از ایشان (قاتل) دعوت میکند به دفتر آقای حسین شریعتمداری برود و آقای جلیلیان میرود و با بستهای از پول برمیگردد و پولها را به زنش میدهد و قتل را هم انجام میدهد»!
شعار سال؛ با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبر آنلاین، تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۱۵۲۱۵۰۰، www.khabaronline.ir/ سایر منابع.