پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۴۶۰۹۱
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
مدیر انتشارات خط مقدم گفت: کاندیدا‌های انتخابات شورای شهر و ریاست‌جمهوری به‌جای استفاده از کاغذ در تبلیغات شهری، کاغذ مورد استفاده خود را جهت انتشار کتاب در اختیار انتشاراتی‌ها قرار دهند.
شعار سال : حجت الاسلام هادی شیرازی، مدیر انتشارات خط مقدم در جمع خبرنگاران با اشاره به کمبود و گرانی کاغذ در بازار گفت: به دلیل کمبود و گرانی کاغذ نتوانسته‌ایم نیاز بازار برای چاپ مجدد کتاب هایمان را پاسخ دهیم.

وی افزود: در ابتدای فصل تابستان درخواست کتاب خوب رو به افزایش است، ولی متاسفانه با توجه به بحران کمبود کاغذ، نتوانسته ایم به این نیاز اهل فرهنگ و عموم مردم به شایستگی پاسخ دهیم. بیش از ۱۰ عنوان کتاب جدید آماده انتشار داریم، ولی از ابتدای امسال هیچ سهمیه کاغذی به انتشاراتی‌ها تعلق نگرفته و بازار کاغذ آزاد نیز دچار آشفتگی است و کاغذ آزاد به قیمت مناسب پیدا نمی‌شود.

مدیر انتشارات خط مقدم در ادامه گفت: همه این مشکلات باعث شده نه تنها نتوانیم کتاب‌های جدیدمان را به بازار عرضه کنیم که حتی درخواست تجدید چاپ کتاب‌های پر فروشی مانند «بیست و هفت روز و یک لبخند»، «ایرانی‌ها آمدند» و «ابوباران» نیز بی پاسخ مانده‌اند.

حجت‌الاسلام شیرازی در پایان گفت: برای پاسخ به نیاز اهل فرهنگ و هنر و مخاطبان ادبیات پایداری به کاندیدا‌های انتخابات شورای شهر و ریاست‌جمهوری پیشنهاد می‌دهیم به جای استفاده از کاغذ در تبلیغات شهری، کاغذ مورد استفاده خود را جهت انتشار کتاب در اختیار انتشاراتی‌ها قرار دهند.


شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰، کد خبر: ۵۲۳۰۲۹۹، www.mehrnews.com
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین