پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۶۱۷۵۵
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
: برداشت‌های ناقص و بعضا خطا از برخی از حوزه‌های مفهومی علوم سیاسی و یا برخورد غلو گونه با برخی از کاستی ها، می‌تواند فجایا و انحرافات زیادی در میان و بلند مدت منجر گردد. پیرو فرمایشات آقای احمد خاتمی عضو محترم مجلس خبرگان رهبری در آیین عزاداری سالروز رحلت پیامبر اکرم در حرم مطهر رضوی با مضمون نقد دموکراسی غربی و این که مردم را نباید جای خدا نشاند، باید ریشه یابی نمود که چه پس زمینه ذهنی، ایشان را به چنین برداشتی از دموکراسی سوق داده است. آیا ایشان عالم دین بودن را نوعی مالکیت حقیقت مطلق دانسته و باور به علامگی علما دارند؟ میزان اعتقاد و باورداشت عملی ایشان به ادله چهارگانه و هم بند قرآن، سنت، اجماع، عقل چقدر است؟ ایشان به چه میزان اعتقاد به نظارت مردمی (سنت دوره پیامبر و خلافت حضرت علی) دارند و.. برخی از صحبت‌ها، هرچند که بشکل موردی ومناسبتی مطرح شده باشد، باید با حساسیت مورد واکاوی سیاسی قرار گیرد. عین فرمایشات آیت الله سید احمد خاتمی، در ادامه متن آورده شده است
شعار سال: آیت الله سیداحمد خاتمی در آیین عزاداری سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی افزود: در سیره پیامبر (ص) و امامان معصوم، محبت و رافت به مردم اصل است، رافت، خدمت و مِهر به مردم باید باشد، اما نباید مردم در جای خدا نشانده شوند.

وی ادامه داد: برخورد انسانی با همه مردم، سیره همه انبیا و امامان بوده است، رافت هدفمندانه با مردم چیزی است که اگر کسی سیری اجمالی در قرآن و روایات داشته باشد، آنرا دریافت می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حضرت نوح ۹۵۰ سال مردم را به خدا دعوت کرد، افزود: طبق روایات تنها ۸۰ نفر ایمان آوردند که این امت شایسته رافت و رحمت نیستند و در اینجا جلوه رافت پاکسازی زمین از این عناصر فاسد است. چنانکه جلوه رافت در مبارزه با ویروس منحوس کرونا، نابودی آن است. این‌ها کرونا‌های بشریت هستند. مجارات‌های خدا هم عین رافت و رحمت به بشریت است.

آیت الله خاتمی گفت: انبیا و امامان با مخالفان خود مدارا می‌کردند. بعضی جا‌ها مثل اصول نمی‌شود کنار آمد و سازش معنا ندارد. رسول الله (ص) شرط انسانیت را رعایت می‌کرد، اما اگر کسانی مقابل اسلام ایستادند، نمی‌شود دست روی دست گذاشت و سعادت مردم را فدای چند نفر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان مواردی از توجه رسول اکرم (ص) به جوانان و سپردن مسوولیت به آنها، گفت: پیامبر اسلام (ص) فرمود سن ملاک نیست، لیاقت ملاک است و مقام معظم رهبری هم همین نگاه را به جوانان دارند.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری ایرنا، تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰، کدخبر: ۸۴۴۹۴۵۶۲، www.irna.ir
اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین