پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۸۴۰۴
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵
رئیس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از تصویب کمک مالی ۸.۵ میلیارد تومانی به بازی سازان رایانه‌ای با همکاری معاونت علمی فناوری رئیس جمهوری خبر داد.
شعارسال: به گزارش مهر، حسن کریمی قدوسی اظهار داشت: از آنجا که تولید بازی‌های رایانه‌ای در کشور یکی از پارامترهای تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود، پکیج حمایتی برای تولیدکنندگان بازی در کشور درنظر گرفته شده است. وی با بیان اینکه این بسته حمایتی شامل حمایت‌های مالی مستقیم در قالب اعطای وام می‌شود، ادامه داد: سال گذشته با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۲میلیارد تومان وام به بازی سازان تعلق گرفت. در همین حال با همکاری معاونت علمی فناوری رئیس‌جمهوری، کمک مالی به مبلغ ۸میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بازی‌سازان به تصویب رسید که تاکنون ۴ میلیارد تومان از آن اختصاص داده شده است.

کریمی قدوسی تأکید کرد: راه‌اندازی مرکز رشد بازی‌های رایانه‌ای، انستیتو تولید بازی، آزمایشگاه تلفن همراه و سامانه کاریابی از جمله اقدامات صورت گرفته برای حمایت از این فناوری فرهنگی در کشور است.وی یکی از مشکلات فعلی بازی سازان در کشور را نبود بازار عادلانه توزیع محصولات عنوان کرد و گفت: بر تعداد بازی‌های خارجی که در داخل کشور منتشر می‌شود، کنترلی وجود ندارد. براین اساس ما قصد داریم تا ۲ ماه آینده، موضوع مقررات‌گذاری برای حوزه گیم را به صورت جدی دنبال و رگولاتور عرصه گیم را راه‌اندازی کنیم چرا که ما معتقدیم حضور متعدد بازی‌های خارجی بدون کنترل، تأثیر سوء در دیده شدن بازی‌های ایرانی گذاشته است.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از روزنامه ایران، صفحه 8، تاریخ انتشار: شنبه 6 آذر 1395، شماره: 6368.

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین