پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۳۸۸۱۷۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۲
اولین سوال، اگر نمی‌صرفد چرا تعداد گروه‌های کاری متقاضی نانوایی اینقدر زیاد شده است؟ سوال دوم، اگر نمی‌صرفد چرا درخواست مجوز برای تاسیس نانوایی اینقدر بالاست؟ سوال سوم، ما ادعا می‌کنیم که می‌صرفد و در اخبار مرتبط خودمان خبر آنالیز قیمت را ارایه کرده ایم، ما مدرک و تحلیل ارایه داده ایم، شمایی که می‌گویید نمی‌صرفد، نقدش کن. بسم الله اخوی. نکته دوم،آقای محمد سلیمانی چرا گوشی تلفن اتحادیه برای ثبت شکایت یا هر خواسته دیگر، توسط همکاران تان برداشته نمی شود؟ می دانی می شود برعلیه شما اقامه دعوی حقوقی و حتی کیفری کرد؟ منتظر دریافت توضیحات هستیم.

شعار سال: قیمت نان هم در کنار قیمت سایر اقلام اساسی خانوار‌ها درحال افزایش است. رشدی که فعالان صنعت نان آن را ناگزیر می‌خوانند. درحال حاضر در نانوایی‌ها قیمت هر عدد نان سنگک بین ۵ هزار تومان تا ۳۵ و ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.  اگر به نانوایی‌های مختلف سر زده باشید، قطعا با قیمت‌های متفاوتی مواجه خواهید شد، نان را از ۵ هزار تومان تا هر عدد ۴۰ هزار تومان می‌توانید، ببینید. این تفاوت قیمت را در بین قیمت نان سنگک و نان بربری بیشتر می‌توان دید. هرچند کیفیت آن‌ها تغییری نکرده است.


آقای اصغر پابرجا، پنج تومان برای نان سنگگ خیلی هم زیاد است

در یک نانوایی نان بربری کنجدی ۱۰ هزار تومان در محله ۵ هزار تومان در یک محله ۱۲ هزار تومان است. اما قیمت نان سنگک خیلی بیشتر از اینهاست. کف نان سنگک در اغلب نانوایی‌های ۱۰هزار تومان است؛ در برخی نانوایی‌ها هنوز قیمت مصوب نان به دست مردم میرسد یعنی ۵ هزار تومان، اما سقف قیمت این نان تا ۳۰ هزار تومان است. اگر نانوایی بروید هم می‌توانید نان ۳۰تومانی بخرید. اگر همین نان را آنلاین بخرید باید ۴۰ هزار تومان هزینه کنید.

در مورد عرضه متنوع نان در مناطق مختلف تهران با اصغر پابرجا رئیس سابق اتحادیه نان سنگک گفتگو کردیم. او می‌گوید: سه سال است قیمت مصوب تغییر نکرده است. همه نانوایی‌ها با ضرر نان می‌فروشند. الان قیمت خمیر نان یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است. درحالی که ما ۳ سال قبل آن را حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ تومان می‌خریدیم. الان قیمت آب، برق، گاز گران شده است. نانوا باید مالیات، بیمه بدهد. گذشته از اینکه اجاره نانوایی ۶۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون شده است. هزینه کارگر نیز که رشد کرده است.

آقای اصغر پابرجا، پنج تومان برای نان سنگگ خیلی هم زیاد است

او ادامه می‌دهد: یک نانوایی چطور نان سنگک را ۳ هزار تومان آن هم به قیمت سال ۱۴۰۰ بدهد. هزینه آرد که دولت به ما می‌دهد نهایت ۱۵ الی ۲۰ درصد هزینه‌های ما را پوشش می‌دهد. ۸۰ درصد هزینه‌های ما مطابق با بازار آزاد حرکت می‌کند. 

پابرجا می‌گوید: چرا دولت آب، برق، گاز، مالیات و بیمه را افزایش می‌دهد، ما نباید قیمت نان را افزایش دهیم. پیشنهاد من به عنوان یک عضو خانواده نانوایان سنگگ این است که دولت آرد را به قیمت آزاد بدهد و اجازه بدهد، بازار خود را خود را پیدا کند.  او می‌افزاید: دولت می‌خواهد هزینه هیچ چیز را ندهد و نانوایان را در مقابل مردم قرار دهد. به همین دلیل هم هست که قیمت نان را تاکنون رسما گران نکرده است.

تکذیب نان ۴۰ هزار تومانی توسط محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران :

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران خبر مبنی بر نان ۴۰ هزار تومانی را تکذیب و ادعا کرد این نرخ برای نانوایان آزاد پز است که البته هنوز گزارشی مبنی بر نان ۴۰ هزار تومانی به ما نرسیده است. در نانوایی‌های دولتی هم شاهد این قیمت‌ها نیستیم. ما نان ۴۰ هزار تومانی نداریم و معلوم نیست سرچشمه این خبر از کجا است (شعار سال: توضیحات آقای اصغر پابرجا).

آقای اصغر پابرجا، پنج تومان برای نان سنگگ خیلی هم زیاد است

وی ادامه داد، در بالاترین نرخ احتمالی، ما نانوایان نوع سه یا آزاد پز داریم که کلا آن‌ها آرد را به صورت آزاد خریداری نموده و نرخ گذاری این نوع نانوایی‌ها بر اساس عرضه و تقاضا است و در نانوایان آزاد پز کمتر از ۱۰ هزار تومان نان به فروش نمی‌رسد.

شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت صدای بورس، تاریخ انتشار:۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، کدخبر: ۴۷۰۸۹۳، www.sedayebourse.ir / سایر منابع.

اخبار مرتبط
برچسب ها: قیمت نان ، قیمت نان سنگک ، افزایش قیمت نان سنگک ، نان سنگک40هزارتومانی ، تاسیس نانوایی ، اصغر پابرجا رئیس سابق اتحادیه نان سنگک ، آرد به قیمت آزاد ، هزینه آرد نانوایی ها ، نان به نرخ دولتی ، قیمت دولتی آرد ، گران شدن نان سنگک ، تفاوت قیمت نان سنگک با نان بربری ، کیفیت نان سنگک ، آنالیز قیمت نان ، بررسی قیمت نان سنگک ، تخلفات نانوایی ها ، تخلفات سنگکی ها ، سنگکی های گران فروش ، گران فروشی نان ، کیفیت پائین نان های تولیدی ، آنالیز هزینه نانوایی ، کیفیت پائین نان و افزایش دور ریز ، گران فروشی نانوایی ، گران فروشی نانواها ، حاشیه سود نانوایی ، نان آپشن دار ، ضعف نظارت بر نانوایی ها ، قیمت دلبخواهی نان ، قیمت سلیقه ای نان ، کیفیت پائین و قیمت بالای نان ، خیانت نانواها ، کم فروشی نانواها ، روش های تقلب در نانوایی ، خمیر آبکی و تقلب در پخت نان ، اصغر پابرجا کیست ، اصغر پابرجا چند نانوایی دارد ، نان گران می شود ، نان گران نمی شود ، قیمت نان تغییر نمی کند ، نان چند نرخه ، عاجز در کنترل قیمت نان ، عاجز در کنترل کیفیت نان ، رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران ، محمد سلیمانی سنگک ، محمد سلیمانی اتحادیه نانوایان سنگک
خواندنیها و دانستنیها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
0
1
آری
اگر نانوا هم انتظار دارد مثل فلان سلبریتی و فلان تاجر در رفاه مطلق و ثروت آنچنانی قلت بخورد ، درآمد نانوایی هرگز راضی کننده نیست ، متاسفانه رسانه ها و شبکه های اجتماعی سطح توقع مردم از زندگی را تا آسمان هفتم بالا برده اند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
0
1
آنالیز شما توی خبر کشور را از دست نانواها نجات بدید کامله. اما یک تقلب دیگه رو ندیدید. اونم خمیر آبکی . وزن چانه را با آب بالا می برند و کیفیت نان تحویلی وحشتناک بد می شه. نون می سوزه و سوراخ سوراخ در میاد
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین