پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۳۹۵۷۵۴
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶

در گذشت استاد اخلاق، حاج محسن قزوینی فیروز معروف به واعظ جوراب فروش

بنا بر اخبار دریافتی و با نهایت تاثر و تالم به اطلاع می رساند که عبد صالح خدا حاج محسن قزوینی فیروز ، دار فانی را وداع گفت.پایگاه تحلیلی خبری شعار سال ، ارتحال ملکوتی مرحوم “ حاج محسن قزوینی ” را به خانواده و علاقمندان ایشان تسلیت و تعزیت عرض می نماید.یکی از معروف ترین توضیه های اخلاقی حاج محسن فیروزی ، طریقه بهره گیری از کرامات انبیا الهی است. از وی روایت می کنند که بیان داشته : درسته امام حسین (ع) کشتی نجاته چه بسا فراتر از آن ، ولی ما باید کاری کنیم که سوار کشتی بشیم تا نجات پیدا کنیم.

شعار سال: بنا بر اطلاعات دریافتی، عبد صالح خدا حاج محسن قزوینی فیروزی بدلیل کهولت سن به رحمت خدا رفتند. مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم قزوینی فیروزی در روز چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ده صبح از میدان قیام به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسینی برگزار گردید و مراسم ختم این عالم ربانی در روز پنج شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۳ در حسینیه انصار الحسین واقع در انتهای اتوبان محلاتی نرسیده به پل ری، برگزار خواهد شد.  

در گذشت استاد اخلاق، حاج محسن قزوینی فیروز معروف به واعظ جوراب فروش

عبد صالح خدا شیخ محسن قزوینی، از اولیاء الهی گمنام در تهران بودند که بساط لیف فروشی و ...، داشته و بر این اساس معروف به واعظ جوراب فروش بودند. حاج محسن شاگرد بسیاری از علمای اخلاق از جمله آیت الله مجتهدی ، آیت الله فلسفی ، سید احمد خوانساری ، حجت الاسلام خندق آبادی و ... بودند.

*** فردی به دیدار آیت‌الله بهجت رفته بود تا التماس دعا داشته باشند؛ ایشان فرموده بودند: آقا محسن قزوینی را در تهران دارید نیازی نیست این همه راه به قم بیایید.
*** شخصی به خدمت آیت الله سیستانی رسید و عرض کرد که از طرف حاج محسن قزوینی میام و سلام رساندند آیت الله سیستانی با تمام قد ایستاد و لبخندی زد و فرمود سلام ما رو به عبد خدا حاج محسن اقا برسانید.

در زمان حیات این عالم ربانی، اغلب دوستاران این عالم دینی علاقه‌مند بودند، ازحاج آقا به عنوان تبرک پولی دریافت کنند. به عبارتی دوست دارند با پول‌های او زندگی‌شان متبرک شود. به همین دلیل بار‌ها پیک‌های موتوری و کاسبان دور و بر میدان قیام با دادن اسکناس‌های ۵ هزار تومانی، از ایشان اسکناس هزار تومانی طلب می‌کردند. کمتر کسی بود که از پیاده‌رو بگذرد و او را در آغوش نگیرد. اغلب مراجعان، پیشانی ایشان را می‌بوسند. بسیار دیده شده که چند زن چادری شیشه‌های کوچک آب را با خود به همراه دارند، حاج آقا از داخل قوطی کوچکی مقداری خاک تبرک شده کربلا را داخل آب می‌ریزد و پس از خواندن دعایی آن را به زنان می‌دهد. برخی اعتقاد دارند که با این آب متبرک می‌توان بیماران گرفتار را با دعای ایشان درمان کرد.

در گذشت استاد اخلاق، حاج محسن قزوینی فیروز معروف به واعظ جوراب فروش

آدرس‌های دسترسی به ایشان در گذشته و بساط شان در میدان قیام تهران، زیرکفش ملی بود. حاج اقا مغازه نداشتند، بساط دست فروشی داشتند و اکثر مردم پای همان بساط به ایشان مراجعه می‌کردند. برخی افراد نیز، در جلسات هیئت حضرت، ولی عصر عجل الله، به ایشان مراجعه می‌نمودند. همچنین ایشان، قبل از نماز به مسجدخندق آباد، واقع در میدان قیام به سمت چهارراه مولوی سمت راست؛ تشریف می‌برند.

در گذشت استاد اخلاق، حاج محسن قزوینی فیروز معروف به واعظ جوراب فروش

توضیحات تکمیلی برای بهره برداری بیشتر از خبر: 

حوالی میدان قیام بنده‌ای از بندگان خدا بساطی داشت که مشتریانش گرفتاران ارتباط با خدا بودند. گاهی زنان چادری شیشه‌های آب را با تربت کربلای پیرمرد تبرک می دادند تا شفابخش بیماران شوند. پیرمرد بالغ بر ۸۰ سالی داشت. در بساطش می شد ردی از سنجاق قفلی، سنگ پا، لیف، لنگ حمام، جوراب، شلوار، کیسه حمام و دستمال تا لباس مردانه را جست. حاج «محسن قزوینی فیروز» از جمله بندگان خوب خداست. او در طول این سال‌ها توانسته بود با رعایت آموزه‌های دینی بین مردم منطقه جایگاه خاصی پیدا کند. برخی از مردم اعتقاد دارند حاج محسن نفس گرمی داشت و با دعا می توانست گرهی از مشکلات مردم را باز کند؛ هر چند او هیچ‌وقت این ادعا را نداشته است .

در گذشت استاد اخلاق، حاج محسن قزوینی فیروز معروف به واعظ جوراب فروش

‌می‌فرماید خدا دنیارو بعد از معصومین روی چهار گروه می‌گردونه:
۱- همین جوونا البته اونایی که گناه نمی‌کنن، احترام پدر و مادر می‌زارن، تو خیابونا نگاه نمی‌کنن و … .
۲- علما، البته نه هموشون علمای ربانی، اونایی که اهل عمل هستن مثل آقای بهجت و…. .
۳- اغنیا البته نه همشون، اونایی که حلال در میارن و، دلی به دست میارن و کمک فقرا می‌کنن.
۴- فقرا البته اونایی که صبر می‌کنن و گله نمی‌کنن .

پایگاه تحلیلی خبری شعار سال،برگرفته از منابع گوناگون

خبرهای مرتبط
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین