پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۰۰۲۹
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه بیان کرد: آبمیوه‌های صنعتی حاوی مقادیر زیادی مواد قندی و مقادیر ناچیزی ویتامین و مواد آنتی‌اکسیدانی هستند. این آبمیوه‌ها از نظر میزان قند مشابه نوشابه‌ها هستند.

شعار سال: خدیجه رحمانی متخصص تغذیه بیان کرد: آبمیوه‌های صنعتی حاوی مقادیر زیادی مواد قندی و مقادیر ناچیزی ویتامین و مواد آنتی‌اکسیدانی هستند. این آبمیوه‌ها از نظر میزان قند مشابه نوشابه‌ها هستند.

وی با اشاره به اینکه قسمت عمده قند موجود در آبمیوه‌های صنعتی را فروکتوز تشکیل می‌دهد، اظهار داشت: کبد تنها عضوی است که می‌تواند مقادیر محدودی از این قند را متابولیزه کند. بنابراین با نوشیدن آبمیوه کبد قادر به تجزیه این مقدار زیاد فروکتوز نیست و مازاد این قند را به چربی تبدیل می‌کند.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته مصرف مکرر آبمیوه‌های تجاری منجر به بیماری‌هایی مانند چاقی و اضافه وزن، سندروم مقاومت به انسولین، دیابت، فشار و چربی خون، ناراحتی‌های قلبی و عروقی و سرطان می‌شود.

رحمانی با بیان اینکه یکی از مواد مضر در آبمیوه‌های صنعتی ترکیبی پراکسیدی به نام مالون دی آلدهید است، یادآور شد: این ترکیب عامل رادیکال آزاد است که می‌تواند در بروز بیماری‌های مزمن، التهابی، سرطان و ناراحتی‌های قلبی و عروقی نقش داشته باشد.

وی با اشاره به این که ترکیبات پراکسیدی همچنین می‌تواند آسیب‌های زیادی را به پوست و مو وارد کند، افزود: میوه‌هایی که سرشار از ویتامین C هستند خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. همچنین ترکیبات رنگی موجود در میوه به عنوان فیتوکمیکال‌ها در پیشگیری از رادیکال آزاد تاثیر چشمگیری دارند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: افراد در معرض خطر یا کسانی که سابقه بیماری‌هایی مانند چاقی و اضافه وزن، فشار و چربی خون، سرطان و ناراحتی‌های قلبی و عروقی در بستگان درجه یک آنها وجود دارد، بهتر است میوه‌های طبیعی را جایگزین آبمیوه‌های صنعتی کنند.

رحمانی توصیه کرد: افراد باید آبمیوه تازه خانگی را مصرف کنند زیرا ماندن طولانی‌مدت آبمیوه زمینه رشد میکروب‌های بیماری‌زا را فراهم می کند که منجر به اختلالات گوارشی می‌شود. همچنین فیبر بالای موجود در میوه‌ها کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد فروکتوز را سبب می‌شود.

با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته از خبرگزاري ایلنا، تاریخ انتشار: 17 آذر 1395، کد مطلب: 435864 :www. ilna.ir


اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین