وی به نقش مهم بانکها در حوزه تولید اشاره و از کمبود منابع بانکی در این استان خبر داد و تصریح کرد: اگر این مشکل مرتفع شود، زمینه برای رونق بیشتری در اقتصاد و تولید این استان بیشتر فراهم میشود.
مدیر امور شعب بانک ملی استان سمنان ادامه داد: میزان مصارف در بانکهای استان 117 درصد است و این در حالی است که میانگین مصارف در بانکهای کشور 82درصد است.
مونسان با اشاره به پیامهای این تفاوت خاطرنشان کرد: این تفاوت بسیار زیاد نشاندهند کمبود منابع در استان سمنان و شوق دادن مصارف به سمت واحدهای تولیدی و صنعتی در این استان است.
وی با مقایسه منابع بانکی و مصارف آن در استان سمنان یادآوری کرد: در 6 ماهه امسال مصارف بانکی در این استان بیش از 44 درصد رشد داشته است در صورتی که منابع بانکی استان در این بازه زمانی تنها 22 درصد رشد داشته است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان سمنان خواستار افزایش منابع به بانکهای این استان از سوی بانک مرکزی ایران شد و افزود: بانکهای عضو کمیسیون در اجرایی شدن طرح رونق تولید و اعطی تسهیلات به واحدهای تولیدی مشکلدار این استان کارنامه درخشانی داشتند.
این مدیر ارشد بانکی به تعهد ۴۴۳ میلیارد تومانی بانکهای سمنان در این طرح ملی اشاره و اضافه کرد: بانکهای 18 گانه عضو شورای هماهنگی بانکهای استان سمنان از ابتدای اجراییشدن این طرح تا امروز بالغ بر 333 میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای مشکلدار تسهیلات دادند.
مدیر امور شعب بانک ملی استان سمنان ادامه داد: مابقی تسهیلات وعده داده شده نیز به مروز و به تدریج اعطاء میشود.
مونسان با اشاره به تلاش ویژه و همکاری عالی مجموعه بانکهای این شورا با استانداری و کارگروه تسهیل و رونق تولید ادامه داد: این استقبال با وجود کمبود منابعی که به آن اشاره شد به گونهای بوده که بانکهای استان داوطلبانه 200میلیارد ریال بیش از تسهیلات متعد شده متقبل شدند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا سمنان)، تاریخ انتشار: 14 مهر 1395، کدخبر: 957-1591-5، www.semnan.isna.ir