شعارسال : "حسن سعیدی اصل" با بیان این مطلب، گفت: در طی یک هفته آینده همه مسائل مربوط به تحریم ها و سوئیفت رفع خواهد شد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بستر برای از سرگیری فعالیت های اقتصادی بین المللی آذربایجان شرقی فراهم شده است، گفت: 17 شعبه بانک ملی ایران در خارج از کشور رفع محدودیت شده اند و آماده ارائه خدمت به فعالان اقتصادی استان هستند.
رئیس اداره شعب بانک ملی آذربایجان شرقی در ادامه به محدودیت منابع مالی برای فعالیت های اقتصادی در استان اشاره کرد و گفت: گشایش دوباره امکان فعالیت های ارزی بسیار خوبی در تامین منابع مالی طرح های عمرانی، اقتصادی و صنعتی آذربایجان شرقی خواهد گذاشت.
سعیدی در ادامه به مصرف بیش از حد مجاز منابع 12 بانک مطرح استان اشاره کرد و گفت: بخش صنعت ما از توانایی کافی برای تامین منابع مالی برخوردار نبود و رفع تحریم های بانکی ایران کمک شایانی در این خصوص انجام خواهد داد.
وی به آزادسازی منابع بلوکه شده بانک ملی ایران در برخی کشورهای اروپایی هم اشاره کرد و گفت: بازگشت پول های بلوکه شده بانک ملی نیز کمک شایانی برای بهبود اوضاع اقتصادی استان خواهد داشت.
رئیس اداره شعب بانک ملی ایران از انجام تمام خدمات ارزی بانکی اعم از گشایش اعتبار اسنادی، ال سی، فاینانس، ریفاینانس، ضمانت نامه ارزی و... خبر داد و گفت: ما آماده ارائه خدمت برای بخش صنعت و تجارت استان هستیم و آنچه برای ما بسیار مهم است کمک به رشد صادرات غیر نفتی استان است و در گشایش اعتبار اسنادی یک سویه عمل نخواهیم کرد.
سعیدی با تاکید بر اینکه ما در فضای پسابرجام نیز بر مبنای اقتصاد مقاومتی عمل خواهیم کرد، گفت: بانک ملی ایران دست تولیدکنندگان و صادرکنندگان غیر نفتی را به گرمی می فشارد.
رئیس شورای هماهنگی بانک های آذربایجان شرقی در ادامه گفت: مطمئناً با توجه به جایگاه صنعتی و اقتصادی استان، وضعیت بهتری را نسبت به دوران تحریم خواهیم داشت و ما امید بسیاری به آینده داریم.
حسن سعیدی در ادامه از طرح ویژه بانک ملی ایران برای بخشودگی جرائم مشتریان بدهکار خبر داد و گفت: از یکم تا آخر بهمن ماه مشتریانی که بدهی معوق دارند می توانند با پرداخت نقدی اقساط معوق خود از بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بهره مند شوند.
رئیس اداره شعب بانک ملی آذربایجان شرقی از طرح ویژه حمایت از واحدهای تولیدی استان خبر داد و گفت: با توجه به تاکید ویژه استاندار محترم آذربایجان شرقی برای حمایت از واحدهای تولیدی در آستانه ماه های پایانی سال، بانک ملی صدور ضمانت نامه بانکی را برای واحدهای تولیدی که بدهی معوقه هم داشته باشند را از سر می گیرد. در قالب اعطای تسهیلات سرمایه در گردش نیز در خدمت واحدهای تولیدی خواهیم بود و تسهیلات خاصی را برای بخش تولید استان در نظر گرفته ایم.
سعیدی از خدمت جدید بانک ملی ایران موسوم به "بام" نیز خبر داد و گفت: سامانه بام کامل ترین سامانه بانکداری الکترونیک کشور است که سایر سیستم های بانکداری هم در آن ارائه شده است.
وی از صدور کارت اعتباری خرید کالا برای زوج های جوان نیز خبر داد و گفت: این کارت تا سقف 50 میلیون ریال برای هر نفر و جمعاً تا سقف 100 میلیون ریال صادر می شود.
رئیس اداره شعب بانک ملی آذربایجان شرقی از پیشتازی این بانک در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج خبر داد و گفت: این بانک بیشترین تلاش خود را برای ارائه خدمت در این بخش به کار بسته است و تا روز گذشته طی امسال 13 هزار 364 فقره وام قرض الحسنه ازدواج توسط این بانک پرداخت شده است.
سعیدی گفت: ما رتبه اول را بین بانک های استان در پرداخت تسهیلات ازدواج داشته ایم. در مجموع هم سال گذشته 91 هزار 921 مورد تسهیلات به ارزش 9 هزار 419 میلیارد ریال پرداخت شده است.
وی افزود: 35 هزار و 951 میلیارد ریال مجموع سپرده های بانک های استان است که حدود 20 درصد آن متعلق به بانک ملی ایران است. البته مجموع سپرده های این بانک نسبت به سال گذشته 16.16 درصد افزایش نشان می دهد.
سعیدی از پیشی گرفتن مصارف به منابع بانکی استان خبر داد و گفت: منابع موثر بانکی استان 184 هزار و 29 میلیارد ریال و مصارف بانکی استان 184 هزار و 948 میلیارد ریال بوده است که نشان می دهد بانک های استان مقداری از خط قرمز مصرف منابع پیشی گرفته اند.
وی افزود: مطالبات بانک های استان هم 14 هزار 106 میلیارد ریال است که 7.64 درصد منابع بانکی استان را تشکیل می دهد.
سعیدی در ادامه گفت: نرخ معوق های بانک ملی در پایان سال گذشته 5.92 درصد بوده است و امسال تا به امروز 5.89 درصد است که تلاش می کنیم تا پایان سال آن را به عدد 5 درصد نزدیک کنیم.
رئیس اداره شعب بانک ملی آذربایجان شرقی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص تمهیدات این بانک برای استقبال از سرمایه گذاری های خارجی در فضای پسابرجام، گفت: اداره کل شعب مناطق آزاد بانک ملی در حال شکل گیری است و ما خدمات ویژه ای برای مناطق آزاد کشور در نظر گرفته ایم.
سعیدی در خصوص نرخ سود 24 درصدی تسهیلات بانکی و عدم تطابق آن با نرخ 10 درصدی تورم نیز گفت: بانک مرکزی مسئول این وضعیت است و ما بخشنامه های بانک مرکزی را اجرا می کنیم. برای کاهش نزخ سود تسهیلات بانکی ابتدا باید نرخ سود سپرده های بانکی کاهش پیدا کند و به نظر من این وضعیت باید اصلاح شود تا شرایط به نفع بخش تولید باشد.
وی در پایان گفت: یک دهه تحریم ما را به شرایط سخت عادت داده است، اما اگر برجام بصورت کامل اجرایی شود، سال های بسیار خوبی در انتظار اقتصاد آذربایجان شرقی و ایران است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از نصر نیوز ، تاریخ انتشار سه شنبه 06 بهمن 1394 ، کد مطلب : 45124 : www.nasrnews.ir