پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۱۹۲۴
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷
معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه علم‌وصنعت ایران از ساخت برج فناوری در شرق تهران خبر داد و گفت: پژوهشگران این دانشگاه تاکنون سه اختراع را به ثبت بین‌المللی رسانده‌اند که بنا داریم این تعداد را به 10 اختراع افزایش دهیم.
شعار سال:
دکتر تورج محمدی روز دوشنبه، 29 آذرماهدر مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی این دانشگاه افزود: دانشگاه علم و صنعت یکی از سه دانشگاه‌صنعتی برترکشور در تولید علم است و از لحاظ کمیت تولیدات علمی نیز حائز رتبه 69 جهانی بر اساس گزارش پایگاه آی‌اس‌آی است.

وی رتبه این دانشگاه را در آسیا پنجاه‌وهفتم ذکر کرد و یادآور شد: علاوه بر آن هفت نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در زمره دانشمندان یک درصد دنیا قرار گرفته‌اند.

معاون پژوهشی دانشگاه علم‌وصنعت ایران ارتقای جایگاه دانشگاه در رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی را از جمله اهداف کلان این دانشگاه نام برد و اظهار کرد: برنامه پنج ساله این دانشگاه از امسال اجرایی شده است و بر این اساس جهت‌گیری‌های دانشگاه تغییر کرده و ما درصدد هستیم تا دانشگاه را از نسل دوم به نسل سوم دانشگاه ارتقاء دهیم.

محمدی به اقدامات انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: علاوه بر فعال کردن چهار کمیته تخصصی پژوهشی در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، اقدام به پیاده‌سازی آزمایشگاه دانشگاه در جهت استفاده بهینه از تجهیزات برای محققان داخل و خارج کشور کردیم.

وی در عین حال پایین بودن سرانه فعالیت پژوهشی در برخی از دانشکده‌ها و پراکندگی موضوعات پژوهشی را از جمله چالش‌های این دانشگاه نام برد و یادآور شد: این در حالی است که ظرفیت دانشکده‌ها بیش از آن چیزی است که در آمارها ارائه می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تعداد مقالات آی‌اس‌آی این دانشگاه افزود: در سال 90 تعداد مقالات آی‌اس‌آی حدود 1094 بوده که این تعداد در سال‌های 91 تا 94 به ترتیب 1146، 1153، 1228 و 1374 بوده است.

محمدی، سرانه مقالات آی‌اس‌آی این دانشگاه در سال 94 را 3.30 ذکر کرد و یادآور شد: تعداد استنادات مقالات این دانشگاه در سال 94 به میزان 49216 است که این میزان در سال 93 به میزان 39478 گزارش شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعاملات این دانشگاه با بخش‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از 2100 قرارداد با بخش صنعت منعقد شده است و میزان درآمد دانشگاه از محل قرارداد با صنعت در سال 94 به میزان 92.1 میلیارد ریال بوده است.

معاون پژوهشی دانشگاه علم‌وصنعت ایران تعداد ثبت اختراعات بین‌المللی این دانشگاه را سه مورد ذکر کرد و یادآور شد: درصدد هستیم که این تعداد را به 10 اختراع افزایش دهیم. ضمن آنکه درصدد هستیم تولیدات محصولات فناورانه تولیدشده را از 68 مورد به 250 محصول افزایش دهیم.

به گفته وی، در حال حاضر پژوهشگران این دانشگاه موفق به تولید 118 محصول فناورانه شده‌اند.

محمدی، تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان را بر اساس سه اولویت فروش دانش‌بنیان، فروش بهره مالکانه و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و تاکید کرد: یکی از اهداف مرکز رشد این دانشگاه افزایش تعداد واحدهای فناور مستقر در این مرکز است و برنامه داریم که تعداد واحدهای فناور را به 100 شرکت تا چهار سال آینده افزایش دهیم.

وی همچنین از طراحی برج فناوری در شرق تهران خبر داد.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ انتشار 29 آذر 1395، کد مطلب: 95092918066 : www.isna.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین