پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۳۶۲۵
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
پنتاگون با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: احتمالا حمله هوایی ائتلاف به بیمارستان موصل باعث کشته شدن غیرنظامیان شده است.
شعار سال:

به نقل از ایندیپندنت،پنتاگون با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: احتمالا حمله هوایی ائتلاف به بیمارستان موصل باعث کشته شدن غیرنظامیان شده است.

در بیانیه پنتاگون آمده است که جنگنده‌های ائتلاف خودرویی که انتظار می‌رفته حامل تروریست‌های داعش بوده را هدف قرار دادند که در پی هدف قرار گرفتن این خودرو در بیمارستان موص چندین نفر از غیرنظامیان جان خود را از دست دادند.

پنتاگون در این بیانیه نوشته است: خودرو به وسیله جنگنده‌های ائتلاف در محلی هدف قرار گرفته که بعدا مشخص شده که پارکینگ بیمارستان بوده است.

این در حالی است حملات جنگنده‌های ائتلاف در موصل پیش از این نیز موجب کشته شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان شده است.

المصدر نیز در گزارشی نوشته است که چندین غیرنظامی در اثر حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی جان خود را از دست داده‌اند.


با اندكي تلخيص و اضافات برگرفته خبرگزاری میزان، تاریخ انتشار: 10 دي 1395، کد مطلب:261537 www.mizanonline.ir
اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین