پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۴۵۳۴۱
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۲
‌مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فراشبند از حضور هشتمین تور گردشگری اروپایی،‌ در اين شهرستان خبر داد.

شعار سال:

به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي فارس، مرتضي كشاورز گفت: تعدادي از گردشگران كشورهاي روسيه و ايتاليا در قالب يك تور، از آثار تاريخي و جاذبه‌هاي گردشگري فراشبند، بازديد كردند.

وي با يادآوري اينكه فراشبند تحت عنوان پايتخت چهارطاقي‌ها، شناخته مي‌شود، اضافه كرد: جاذبه‌های تاریخی و عشایری این شهرستان و معرفی آن‌ها در فضاهای مجازی و تعامل با دفاتر خدمات مسافرتی در کشور باعث رونق صنعت گردشگری و حضور بیش از پیش گردشگران داخلی و خارجی در این منطقه شده است.
وی افزود : گردشگران پس از بازدید از جاذبه‌های دیدنی شهرستان فراشبند با امضای طوماری به جمع حامیان محیط زیست پیوستند.
امامزاده شهید(ع)، چهار طاقی نقاره‌خانه، گنبد و مجموعه تپه‌ها، چهار طاقی رهنی، قبرستان قدیمی، حمام کهنه فراشبند، حمام مائینک، حمام نوجین، چشمه آب گرم (آب بویه هرم)، تفرجگاه برم فرهاد و ... بخشي از جاذبه‌هاي تاريخي، فرهنگي و مذهبي شهرستان فراشبند در استان فارس است.


با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزای ایسنا، تاریخ انتشار 19 دی 1395، کد مطلب: 95101911891: isna.irwww.

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین