شعار سال:به نقل از باشگاه
خبرنگاران، دانههای کنجد حاوی مواد چربی، آنتی اکسیدانها، روغن کنجد،
مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و کلسیم است و بدین ترتیب
دانههای کنجد بسیار مغذی بوده و حاوی مقدار زیادی انرژی هستند.
کنجد
در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همچنین
خاصیت ضد سرطانی دارد و همچنین خواص ضد قارچ و ضد باکتری از دیگر اثرات آن
به شمار میرود.
روغن کنجد در جلوگیری از فساد دندان نیز کاربرد
دارد، همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است. برگ های کنجد سرشار از
مواد لعابی هستند و در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا
به کار برده می شد.
کنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای
منیزیم، کلسیم ، آهن ، سیلیس ، آلومینیوم ، کروم ، مس ، نیکل ، سدیم و
چندین فلز و شبه فلز دیگر و همچنین سرشار از ویتامین B میباشد.
گفتنی
است؛ آرد کنجد سرشار از اسید آمینه بوده و 3 برابر شیر کلسیم دارد، آرد
کنجد یا کنجد به خوبی در سالادها، خوراک های مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته
شده به کار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر ، سالادهای تخم مرغ ، سس هایی
که اساس آن کره یا نان معطر هست کاربرد دارد.
کنجد تقریبا بیشتر
مواد مورد نیاز ساختمان بدن را داراست؛ لذا یک غذای قیمتی و پر ارزش برای
انسان به شمارمیرود و دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد.
با اندکی
تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری سلامت نیوز، تاریخ انتشار: 11 بهمن 1395، کدخبر: 204798، www.salamatnews.com