شعار سال: این اقلام به دلیل افزودن مواد نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند و باعث ایجاد غلظت خون، فشارخون، چاقی شکم ، اختلال رشد اطفال ونوجوانان، ضایعات پوست و مو، افزایش قند و چربی و اوره خون، خرابی معده، بیماری دستگاه گوارش، آرتروز، سرطان، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیه، خرابی معده، تخریب کبد، یبوست، بیماریهای دستگاه گوارش، آرتروز و بیماریهای اعصاب که همه ی اینها در مجموع به تولید خون فاسد می انجامد، می شوند.
گروه اول: اغذیه ی فوق العاده مضر که به هیچ وجه مصرف نشود :
.1 روغن
نباتی
.2 روغن مایع
.3 کره ی گیاهی
.4نوشابه
.5 گوشت گاو و گوساله
.6 سیگار
.7سس مایونز
.8ماکارونی
.9سوسیس و کالباس
.10 موز
.11پیتزا و همبرگر
.12پفک و چیبس
گروه دوم: اغذیه ی مضر که حتی المقدور مصرف نشود :
.1 قند وشکر
.2لبنیات پاستوریزه
.3 گوشت مرغ ( ماشینی)
.4شیرینی قنادی ها
.5 آدامس
.6شکلات
.7بیسکویت و آب نبات
.8نان فانتزی ( باگت)
.9 تخم مرغ ماشینی
.10 سرکه و آب – غوره
ی شیمیایی
.11آب لیمو و رب شیمیایی
.12 بستنی کارخانه ای
.13 کشک و آبمیوه ی شیمیایی
.14 کنسرو و کمپوت های کارخانه ای
.15نان سفید (لواش و بربری و تافتون)
.16 چای پر رنگ
.17 برنج
حال آنچه که باید میل کنید:
این اقلام موجب تصفیه خون، شادابی پوست و مو، تقویت اعصاب ، رفع چاقی و
چربی خون، سلامت کبد و کلیه و قلب و محکم شدن مغز استخوان و افزایش رشد جسمی و
ذهنی اطفال و نوجوانان، سلامت معده، افزایش مقاومت بدن و در مجموع دفع اخلاط فاسد
و تولید خون صالح و سلامت جسم و روح می شوند :
.1 روغن حیوانی
.2 ماالشعیر و دوغ
.3 کره ی حیوانی( طبیعی )
.4 خرما، کشمش به جای قند
.5عسل و نبات به جای شکر
.6 گوشت گوسفند و ماهی
.7 نان سبوس دار ( سنگک و جو)
.8 میوه و سبزی تازه ، سیر و پیاز خام
.9زیتون همراه غذا و سالاد
.10خاکشیر و گلاب و عسل ( هر چه بیشتر)
.11شیر سرد و آلوی خیس کرده قبل از خواب
.12 نان و پنیر و گردو( شب ها)
.13 سماق با غذا ها
.14 انار و رب انار همراه تمام غذاها
.15 عناب( جوشاندنی)
.16 آب زرشک روزی 2 لیوان
.17کاهو و سکنجبین
.18شیره ی انگور
.19 سیاه دانه ( نصف قاشق چای خوری بجوید یا همراه یک قاشق عسل
مابین غذا میل کنید صبح و شب )
.20 سرکه و آبغوره ی طبیعی (به شرط بهداشتی بودن)
.21لیمو ترش تازه همراه غذا
.22لبنیات محلی و طبیعی
.23گل بنفشه ( دم کردنی )
.24 قبل از خواب یک قطعه پنیر شور به دندانهایتان بمالید.
.25 یک
عدد تخم مرغ خام و سالم را( بدون اینکه شکسته شود )داخل فنجان آبلیموی تازه خانگی
بیندازید و بگذارید به مدت 6 ساعت بماند، سپس تخم مرغ را خارج کرده و آبلیموی
باقیمانده را با اّ خالی رقیق کرده و شبها میل کنید.( به مدت 40 شب) آبلیمو را با
عسل شیرین کنید. می توانید این آبلیمو را با سالاد و آش و سوپ هم مصرف کنید.
.26پوست تخم مرغ را آسیاب کرده به نسبت یک به چهار با عسل
مخلوط کرده و شبها یک قاشق میل کنید.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از وبسایت آلامتو، تاریخ 31 خرداد 90، کد مطلب:: www.alamto.com