پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۰۹۱۹
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در ستاد رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد همواره به آن پرداخته می‌شود دغدغه قابل درک مسؤولان بانک‌ها در ارائه دوباره تسهیلات به افراد بدحساب است.
شعارسال: انحراف در هزینه تسهیلات بانکی در استان کهگیلویه و بویراحمد شاید بیش از هر استان دیگری باشد به نحوی که بسیاری از افراد وام را گرفتند و به جای سرمایه‌گذاری در امر تولید و اشتغال آن را صرف خرید خانه و خودرو کردند.

در سال‌هایی این کار در استان به شدت رونق داشت و به چشم خود می‌دیدیم که افراد بدون هیچ گونه پشتیبانی مالی و قدرت خرید از جیب خود به یک باره با خودروهای آنچنانی در شهرهای استان جولان می‌دادند و به یکباره متوجه می‌شدیم که فلان فرد در یاسوج و سایر شهرهای استان برج چند طبقه ساخته است که پس از کمی مطالعه و پیگیری در می‌یافتیم این پول‌های بی‌زبان همان تسهیلاتی است که دولت و بانک‌ها در اختیار این افراد قرار داده تا به واسطه آن به تولید روی آورند.

ابن کار تقریبا در استان کهگیلویه و بویراحمد به رویه تبدیل شد و هر روز عده‌ای بهتر از دیروز در استان جولان می‌دادند غافل از این که استان کهگیلویه و بویراحمد با این کارها روز به روز بیمارتر می‌شد و کار و تولید و اشتغال در استان رو به تعطیلی گرایید.

متاسفانه در همه این سال‌ها هیچ گونه نظارتی بر هزینه‌کرد وام‌ها و تسهیلات بانکی نشد و امروز استان در بحث تولید و اشتغال به بن‌بست خورده است.

در نشست‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مسؤولان بانک‌ها در مقابل اصرار مسؤولان برای پرداخت دوباره تسهیلات به واحدهای تولیدی راکد و ورشکسته موضع می‌گیرند و حاضر به پرداخت دوباره تسهیلات به چنین افرادی نیستند.

کار به جایی رسیده که مسؤولان بانک‌ها علاوه بر عدم پرداخت دوباره تسهیلات حتی حاضر به مهلت دادن به این افراد برای پرداخت اقساط خود نیستند و همچنین است که حاضر نیستند از پیگیری‌های قضایی خود در محاکم علیه افراد بد حساب دست بکشند.

مقاومت بانک‌ها برای عدم پرداخت تسهیلات بانکی به افراد بدحساب بی‌دلیل نیست و آن‌‌ها معتقدند که هیچ تضمینی وجود ندارد که دوباره وام و تسهیلات گرفته و در جای دیگری آن را هزینه نکنند.

در نشست روز گذشته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مدیرعامل بانک تجارت سفت و سخت در مقابل اصرار مسؤولان استانی برای پرداخت تسهیلات و ارائه مهلت به یکی از صاحبان واحدهای تولیدی ایستادگی کرد و معتقد بود که نمی‌توان تسهیلات دوباره پرداخت کرد در حالی که هیچ گونه امیدی به پرداخت آن‌ها از سوی این واحدها وجود ندارد.

متاسفانه در این نشست‌ها برخی افراد و مسؤولان نیز بدون در نظر گرفتن مشکلاتی که توسط صاحبان صنایع ایجاد شده و بدون هیچ گونه ادله‌ای از چنین افرادی حمایت می‌کنند که گاه این نوع از حمایت‌ها ابهام‌انگیز است.

با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 24 بهمن 1395، کدخبر: 13951124000264، www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین