پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۵۱۰۸۵
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
یک متخصص پزشکی هسته‎ای و قاری قرآن با بیان اینکه اعتقاد مردم به ارتباط با خداوند کمرنگ شده و این نقصی است که در همه حوزه‌ها به چشم می‌خورد، بر لزوم ارتباط بیشتر با خداوند برای رسیدن به جنبه‌های مختلف سلامت و کاهش بیماری‌ها تأکید کرد.
شعار سال: قاسم رضی متخصص پزشکی هستهای و قاری قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار سینا با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و ارتباط آن با خداوند تبارک و تعالی اظهار کرد: سلامت انسان شامل ابعاد جسمی، روحی، روانی، اجتماعی است به طور مثال اگر فردی از لحاظ جسمی سالم بوده و جنبه‌های دیگر سلامت را نداشته باشد بیمار تلقی می‌شود.

این متخصص پزشکی هستهای با بیان اینکه ریشه بسیاری از مشکلات جسمی بیماری‌های روحی است، بر لزوم ارتباط بیشتر با خداوند برای رسیدن به جنبه‌های مختلف سلامت و کاهش بیماری‌ها تأکید کرد.

رضی، با اشار به اینکه جایگاه طب در آموزه‌های دینی بیان کرد: جایگاه طب به قدری بزرگ است که پیامبر اسلام(ص) خودشان را طبیب می‌دانستند" طبیبی که دوره می‌چرخد و بیمار خود را پیدا کرده و او را درمان می‌کند " بنابراین این بزرگترین افتخار برای جامعه پزشکی که امید است مسئولین حوزه پزشکی و محور سلامت در جامعه هم به این موضوع اعتقاد پیدا کنند و بتوانند با برنامه ریزی آن را ادامه دهند.

وی ادامه داد: برای سلامت فردی ارتباط با خداوند می‌تواند در ارتقاء آن تأثیرگذار باشد و بهترین راه ارتباط با خداوند تلاوت قرآن و نماز است همچنین ارتباط با ائمه اطهار(ع) که از طریق احادیث و روایت‌ها ممکن است.

این قاری قرآن تأکید کرد: البته این دو منبع قرآن و ائمه اطهار(ع) در اختیار ما قرار دارد در حالیکه راه استفاده از آن را نمی‌دانیم و این مشکلی است که باید بررسی و برطرف شود.

رضی، به بیان راهکار حل این مشکل پرداخت و گفت: ما باید معتقد باشیم که ارتباط با پرودگار می‌تواند پاسخگوی نیازها باشد و تلاش کنیم که به آن دست پیدا کنیم یعنی تا زمانی که ما اعتقاد پیدا نکنیم که ارتباط با خداوند می‌تواند مشکلات ما را در جهت سلامت برطرف کند و جامعه ناسالم ما را به سمت یک جامعه سالم سوق دهد قطعا نمی‌توانیم به این هدف برسیم.

این متخصص پزشکی هستهای در ادامه گفت‌وگو به بیان راهکار دوم ارتباط با خالق هستی برای رسیدن به جامعه سالم اشاره کرد و بیان داشت: از سویی شناخت، آموزش و برنامه ریزی از سوی مدیران در سطوح مختلف از عوامل مهمی است که می‌تواند معارف الهی را در اختیار افراد و جامعه قرار دهند.

رضی در پاسخ به این سؤال که چرا در جوامع امروز نقش آموزه‌های دینی در زندگی بشر کمرنگ شده است؟ بیان داشت: به دلیل اینکه اعتقاد مردم به ارتباط با آفریدگارشان کم شده و این نقصی است که در همه حوزه‌ها به چشم می‌خورد که از خانواده شروع شده و به جامعه سوق داده می‌شود.

وی در پایان افزود: از سویی ما نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که حکومت‌ها برای ما نسخه بپیچد و همه ما عاقبت بخیر شویم، قطعاً این نقش باید از هسته اصلی جامعه که خانواده است شروع شود تا به مسئولیت‌های بالاتر رسیده و ابعاد مختلف جوامع را در برگیرد.

با اندکی تلخیص و اضافات، برگرفته از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، تاریخ انتشار: 25 بهمن 1395، کد مطلب: 1037810، www.dana.ir

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین