شعار سال: به نقل از اداره کل روابط عمومی
استانداری البرز، فتح الله حقیقی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذای استان البرز
که ظهر دوشنبه برگزار شد با تاکید بر تسریع در روند تدوین سند امنیت غذای استان
افزود: برخی از استان ها این سند را تهیه و تدوین کرده و در مرحله اجرا قرار دارند
و این امر در البرز نیز بزودی محقق خواهد شد.
وی با اشاره به تجربه خود در خصوص تدوین این سند در یکی از استان های
کشور ادامه داد: اشراف کافی بر این موضوع وجود دارد و با توجه به اطلاعاتی که در
دانشگاه علوم پزشکی البرز موجود است می توان در این رابطه اقدام کرد.
حقیقی گفت: باید وضعیت کنونی تغذیه مردم و کالاهای مصرفی آنها مورد
بررسی قرار گرفته و بر اساس آن نسبت به توزیع عادلانه شاخص های تغذیه تصمیم گیری
کرد.
وی افزود: تدوین سند امنیت غذا نیز یکی از برنامه های هدفمند و قابل
توجه وزارت بهداشت مانند طرح تحول سلامت است که بزودی اجرایی شده و مردم از آن
بهره مند خواهند شد.
معاون استاندار با بیان اینکه تمامی دستگاه ها در حوزه خود موظف به
تامین امنیت غذای استان هستند خاطرنشان کرد: شناخت وضع موجود تغذیه و روند امنیت
غذایی و جهت گیری آینده برای بهبود وضعیت غذای استان باید در برنامه ای جامع تعریف
شده و به تایید وزارت بهداشت برای اجرا برسد.
وی گفت: باید کارگروه پایش بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی با حضور
مدیران تشکیل شده و تکالیف هر دستگاه و سازمانی مشخص شود.
حقیقی افزود: تب کریمه کنگو، آنفولانزای حاد پرندگان و التور نیز از
جمله مباحث طرح شده در این نشست بود که با گزارش های ارائه شده مشخص شد که تمامی
این موارد تحت کنترل و نظارت است و جای نگرانی وجود ندارد ولی به مردم توصیه می شود
بهداشت فردی و عمومی را رعایت کرده و در خرید مایحتاج خود دقت کنند.
با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تحلیلی خبرآنلاین، تاریخ انتشار 22 خرداد 96، کد مطلب: 675800:www.khabaronline.ir