شعار سال: معصومه ابتکار شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست و خبرنگاران آذربایجان غربی در ارومیه افزود: برنامه های دولت تدبیر و امید و برنامه ششم توسعه که به نحو مطلوبی تنظیم شده اند، موجب شده تا همه قوا در حوزه حفاظت از محیط زیست وارد میدان کار شوند و هم اکنون چارچوب های فعالیت واضح و روشن است.
وی با بیان اینکه پارسال 350 هزار خودروی فرسوده در کشور از رده خارج شدند، اظهار کرد: حذف موتور سیکلت های فرسوده پس از سالها، در دستور کار قرار دادن تولید موتور موتور سیکلت های انژکتوری و برقی، توجه به بازرسی و نظارت بر صنایع و ارتقای استانداردها، بازرسی از کیفیت سوخت های عرضه شده، پایش مستمر خطوط تولید کشور و نیز برگزاری جلسات کمیته ملی کاهش آلودگی هوا در کشور به صورت مرتب و منظم از جمله اقداماتی است که در راستای کاهش آلودگی هوا انجام شده است. وی اضافه کرد: در اجرا و تدوین برنامه های زیست محیطی کشور با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی این بخش برنامه ریزی های خوبی انجام شده و به این سیاستها توجه شده و تقسیم کاری نیز برای دستگاه ها ارائه شده تا مشخص شود در این راستا هر دستگاه چه وظیفه ای بر عهده دارد.
حفاظت از تنوع زیستی و دستیابی به رویکردی همه سو نگر، کاربردی و پویا به منظور حفظ و نگهداری منابع اکولوژیک و بهره وری خردمندانه از این منابع و جلب مشارکت های مردمی در راستای اجرای برنامه های طرح مدیریت مناطق (حفظ، احیا، بازسازی، طبیعت گردی، آموزش و پژوهش و مشارکت جوامع محلی) و همسو کردن فعالیت ها در راستای مدیریت یکپارچه زیست بومی در چهارچوب قوانین و مقررات و ضوابط حاکم بر مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست از اهداف امضای این تفاهم نامه بود.
تصویب و پایدار کردن اعتبار برای اجرای برنامه های طرح مدیریت مناطق و تامین زیرساخت های تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان غربی توسط استانداری و مشارکت جوامع محلی در اجرای این برنامه ها با ایجاد ساز و کار مورد نیاز جهت بهره گیری از توان و ظرفیت این جوامع و تشکل های مردم نهاد از بندهای مهم این تفاهم نامه است.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاري ایرنا، تاریخ انتشار4 دی 1394، کد مطلب: 81893504 (5069028): www.irna.ir