پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۰۵۳۹
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۴
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ایجاد ظرفیت‌های جدید هتلینگ را از مهم‌ترین برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۶ عنوان کرد و گفت: در این راستا امسال ۲۰۰ تخت جدید به مجموع تخت‌های اقامتی استان اضافه می‌شود.

شعار سال: محمود باقری ظهر امروز در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تکمیل بسته حمایت از صنایع دستی و ایجاد ظرفیت‌های جدید هتلینگ دو برنامه‌ای است که از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در سال 96 به استان اعلام شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در بحث تکمیل بسته حمایت از صنایع دستی، احداث کارگاه صنایع دستی در شش روستا از شش شهرستان استان هدفگذاری شده است.

باقری عنوان کرد: در بحث ظرفیت‌های جدید هتلینگ نیز 12 مجتمع گردشگری شامل مجتمع‌های اقامتی، هتل‌ آپارتمان و غیره را در سطح استان مشخص کرده‌ایم که با تکمیل آنها، حدود 200 تخت جدید به مجموع تخت‌های گردشگری استان در سال 96 افزوده می‌شود.

وی به طرح ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی اشاره داشت و بیان کرد: سال گذشته 15 طرح بوم‌گردی در استان تصویب شد که از این تعداد یک طرح راه‌اندازی و سه طرح تسهیلات دریافت کردند.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار 21 تیر 96 ، کد مطلب: 1462865:www.tasnimnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین