پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۷۵۱۰۸
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
روابط عمومی یگان پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در خلیج فارس اعلام کرد که گشت‌های پهپادی در محدوده کنترل پدافند هوایی کشور با دقت و بدون توجه به فضاسازی روانی نیروهای بیگانه ادامه خواهد داشت .

شعار سال : روابط عمومی یگان پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مستقر در خلیج فارس در واکنش به بیانیه روز دوشنبه(23 مرداد) سخنگوی نیروی دریایی ارتش آمریکا در خصوص نزدیک شدن یک فروند پهپاد ایرانی به ناو هواپیمابر نیمیتز در خلیج فارس، در اطلاعیه ای اعلام کرد: ماموریت گشت هوایی ما در محدوده کنترل پدافند هوایی کشور(A.D.I.Z) به طور معمول و روزانه با رعایت قوانین جاری انجام می پذیرد.

این اطلاعیه با بی اساس خواندن ادعای آمریکایی ها در خطرناک توصیف کردن پرواز پهپاد ایرانی افزوده است، پهپادهای سپاه پاسداران به استاندارد ناوبری مجهز بوده و هدایت آنها نیز به صورت دقیق و حرفه ای صورت می پذیرد و ادعای آمریکایی ها ناشی از ضعف سیستم های تشخیصی و شناسایی و یا فرافکنی آنها است.

روابط عمومی یگان پهپادی سپاه مستقر در خلیج فارس در پایان تاکید کرده است؛ گشت های پهپادی سپاه در محدوده های ماموریتی، با دقت و به صورت مستمر و در چارچوب صیانت از مرزهای جمهوری اسلامی ایران و بدون توجه به فضاسازی روانی نیروهای بیگانه در خلیج فارس ادامه خواهد داشت.


شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی روز نو ، تاریخ انتشار: 24 مرداد 1396، کدخبر: 278944، www.roozno.com

اخبار مرتبط
برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین