شعار سال: سیدمهدی فرشادان با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی بر معرفی استاندار بومی تاکید دارد، گفت: کردستان دارای مدیران توانمندی است و انتظار داریم، دولت دوازدهم استاندار بعدی استان را از میان نخبگان بومی کردستان انتخاب و معرفی کند.
وی خاطرنشان کرد: واگذاری مدیریت عالی اجرایی کردستان به فردی نخبه، توانمند و بومی از در خواستهای موکد مجمع نمایندگان استان از دولتمردان دوازدهم است.
رئیس مجمع نمایندگان کردستان گفت: در کردستان نیروهایی وجود دارند که به آسانی توانایی مدیریت در مناصب بالاتر از استانداری را هم دارند.
وی افزود: رایزنیهای زیادی برای معرفی استاندار کردستان در جریان است، اما این مهم در جلسه فردا هیئت وزیران مطرح نخواهد شد.
فرشادان با اشاره به اینکه معرفی پنج استاندار در جلسه روز یکشنبه هیات وزیران در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم دولت دوازدهم با معرفی استاندار بومی برای کردستان به بخش کوچکی از مطالبات مردم استان پاسخ مثبت دهد.
سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس(استان کردستان)، تاریخ 1 مهر 96، کد مطلب: 13960701001390: www.kordestan.farsnews.com