پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۸۶۶۵۲
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۱
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: گزینه استانداری اردبیل که در فضای مجازی به صورت قطعی نام برده شده، فعلاً قطعی نیست.

شعار سالرضا کریمی تصریح کرد: فعلاً هیچ گزینه‌ای به صورت رسمی از سوی وزارت کشور اعلام نشده و انتخاب یک فرد به خصوص که در فضای مجازی مطرح شده قطعیت ندارد.

وی افزود: در آخرین جلسه‌ای که با آقای جبارزاده معاون وزیر کشور داشتیم، مجمع نمایندگان استان درخواست بررسی سه گزینه پیشنهادی خود را مطرح کرد که مورد پذیرش قرار گرفت.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: در حال حاضر وزارت کشور بررسی سه گزینه پیشنهادی مجمع نمایندگان یعنی آقایان نگارنده، کامکار و بهنام جو را در دستور کار قرار داده است.

کریمی در خصوص اخبار منتشره در فضای مجازی در ارتباط با معرفی استاندار اردبیل در روز چهارشنبه اضافه کرد: فعلاً تاریخ دقیقی به مجمع نمایندگان استان اعلام نشده است.

وی متذکر شد: در حال حاضر وزارت کشور در حال بررسی سه گزینه پیشنهادی مجمع نمایندگان استان است.

سایت شعار سال، با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری مهر ، تاریخ انتشار 23 مهر 96، کدمطلب:4114582، www.mehrnews.com


اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین