پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۰۹۶۱
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
دبیر همایش اسلام و محیط زیست با بیان اینکه امروز محیط زیست به عنوان چالش اصلی دوران ما محسوب می شود، گفت: موسسات پژوهشی حوزه به تبیین دستورات اسلام در زمینه ارتقای بهبود محیط زیست می پردازند.

شعارسال: حجت الاسلام والمسلمین سعید رهایی در همایش اسلام و محیط زیست که در دانشگاه مفید برگزار شد، اظهار داشت: این همایش، پیش نشست همایش بین المللی «دین، فرهنگ و محیط زیست» که سال آینده با حضور جمعی از اندیشمندان داخلی و خارجی در تهران برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست گردهم آمدن محققین حوزه و دانشگاه در زمینه محیط زیست است، تصریح کرد: موسسات حوزوی آثار پژوهشی قابل توجهی در عرصه محیط زیست دارند که در این همایش به معرفی آنها می پردازند.

دبیر همایش اسلام و محیط زیست افزود: برگزاری این نشست زمینه ساز انسجام مجموعه های پژوهشی حوزوی و دانشگاهی در زمینه محیط زیست است.

حجت الاسلام والمسلمین رهایی با بیان اینکه امروز محیط زیست به عنوان چالش اصلی دوران ما محسوب می شود، ابراز داشت: موسسات پژوهشی حوزه به تبیین دستورات اسلام در زمینه ارتقای بهبود محیط زیست می پردازند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی، مرکز موضوع شناسی فقهی، بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، کتابخانه فقه و اصول آیت الله العظمی سیستانی، معاونت پژوهش حوزه و محققان حوزوی و دانشگاهی برای برگزاری این همایش نقش آفرینی جدی داشتند.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری برنا، تاریخ انتشار: 28بهمن1394، کدخبر: 374653: www.bornanews.ir

برگزیده ها
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین