حجاوي خواستار گسترش تعاملات و ارتباط هر چه بيشتر دانشگاههاي مرتبط دنيا با دانشکده فرش تبريز شد و اظهار کرد: آمادهايم تا زمينه ارتباط مستقيم ساير دانشگاهها را در راستاي جذب دانشجو در دانشکده فرش تبريز فراهم کنيم.
رييس دانشکده هنرهاي اسلامي دانشگاه هنر اسلامي تبريز نيز در اين نشست گزارشي از روند تأسيس تا جذب اساتيد و دانشجويان در دانشکده فرش تبريز ارائه کرد.
محمد زاده از جذب دانشجو در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد و دکتري مرتبط با قالي در دانشکده فرش تبريز خبر داد و افزود: دوام و حيات دانشکده مرتبط با قالي در شهر جهاني بافت قالي مرهون وجود اساتيد سنتي مسلم در اين شهراست.
محمد زاده از توجه ويژه به شناخت بازار و تجارت در روند آموزشي دانشجويان رشتههاي مرتبط با قالي خبر داد و از پيشنهاد خانم حجاوي براي جذب دانشجويان خارجي در دانشکده فرش استقبال کرد.
محمدزاده گفت: دانشگاه آماده است تا يکسري تسهيلات رفاهي نيز براي دانشجويان خارجي درنظر بگيرد.
گفتني است؛ در اين ديدار که پيرو بازديد قبلي اعضاي هيت رئيسه شوراي جهاني صنايع دستي و همزمان با مراسم معرفي تبريز به عنوان شهر جهاني بافت قالي صورت گرفت بهمن نامور مطلق معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، فرزين حق پرست مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و محمد علي کي نژاد رئيس دانشگاه هنر اسلامي تبريز نيز حضور داشتند.
با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از وبسایت موج ، تاریخ انتشار 14 مهر 1394،کد مطلب - www.mojnews.com