پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۵۳۸
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: بهمن سال گذشته چند پرونده مهم سایبری را رسیدگی کردیم که مشکلات در این زمینه را برطرف کرد.

شعارسال: عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران با بیان اینکه سیاست‌ها در برخورد با جرائم سایبری متناقض است، گفت: جرائم سایبری از آنجایی که هم با تکنولوژی سرکار دارد و هم به تخصص قضایی و نیز همکاری ضابطان وابسته است، نیازمند برنامه ریزی ویژه بین دستگاه قضا و همه نهادها است.

وی گفت: بهمن سال گذشته چند پرونده مهم سایبری را رسیدگی کردیم که مشکلات در این زمینه را برطرف کرد.

دادستان تهران با بیان اینکه رسیدگی به جرائم سایبری نیاز به هماهنگی بیشتر پلیس فتا با دستگاه های مرتبط دارد، تصریح کرد: اگر دولت بتواند سیاست های برخورد با این جرائم را روشن کند قوه قضائیه آمادگی خوبی برای پیگیری دارد.

جعفری دولت آبادی در این مصاحبه که با خبرگزاری صدا و سیما انجام شد تاکید کرد:‌ جرائم سایبری جامعه را تهدید می کند و همانطور که در بخش اقتصادی تهدید ها را جدی می گیریم باید این جرائم را نیز جدی بگیریم.

با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری فارس، تاریخ انتشار: 14فروردین1395، کدخبر: 13950114000341: www.farsnews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین