پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۳۸۱۰
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹

۴۵ روز وقت گرفتن از AFC مقابل عربستانی ها یک پیروزی بود!

دبیر فدراسیون فوتبال می‌گوید ۴۵ روز وقت گرفتن از کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تصمیم گیری درباره وضعیت میزبانی از تیم‌های عربستانی خودش یک پیروزی بوده است!

شعار سال: علیرضا اسدی درباره میزبانی ایران در عمان از تیم‌های عربستانی و کوتاه آمدن فدراسیون فوتبال در مقابل درخواست سعودی‌ها گفت: عربستان سعودی نداری‌های دیگرش را به این بخش وارد کرده است. البته ما بعضی مواقع نباید موضوعات را سیاه و سفید ببینیم. مثلا امارات می خواست مثل عربستان به ایران نیاید که جلوی این کار را گرفتیم.

وی افزود: ما ابتدا هشت روز برای تصمیم گیری فرصت داشتیم ولی توانستیم از کنفدراسیون فوتبال آسیا ۴۵ روز وقت بگیریم. این وقت گرفتن خودش یک پیروزی بود!

با اندكي اضافه و تلخيص برگرفته از خبرگزاری مهر، تاریخ انتشار: 17 فروردین 1395، کد مطلب: 3590676:www. mehrnews.com


خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین