پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۴۶۰
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

کمپین 'بین خطوط بودجه برانیم' راه اندازی شود

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: چه خوب است در فضایی که کمپین ها برای اصلاح امور راه اندازی می شوند کمپینی در جهت پرداخت طلب طلبکاران راه اندازی کنیم.

شعار سال:اقبال شاکری در دویست و پنجاه و سومین جلسه شورا با اشاره به واقعه طبس گفت: این واقعه درست بعد از دیدار روحانیون صلیب سرخ با دستگیرشدگان لانه جاسوسی اتفاق افتاد که نشان می دهد این افراد همه برای جاسوسی به ایران آمده بودند.

وی ادامه داد: این روزها شاهد راه اندازی کمپینی هستیم با این عنوان که بین خطوط رانندگی کنیم که نتایج خوبی هم داشته و تکاپوی خوبی هم از سوی دستگاه ها شکل گرفته است.

شاکری افزود: جا دارد در چنین شرایطی کمپینی راه اندازی کنیم بر این اساس که طلب پیمانکاران شهرداری را پرداخت کنیم، کمپینی تحت عنوان بین خطوط بودجه حرکت کنیم.

با اندکی تلخیص و اضافات ، برگرفته از خبر گزاری مهر ، تاریخ انتشار: 5 اردیبهشت 1395کدمطلب : 3606674www.mehrnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین