پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۵۸۰۸۷
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۰

اگر قانون بازنشسته‌ها شامل فدراسیون فوتبال می‌شود، صددرصد تابع قانونیم

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تأکید کرد اگر قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در مشاغل دولتی شامل حال این فدراسیون می‌شود، صد درصد از آن تمکین خواهند کرد.
شعارسال: مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال در مورد قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در مشاغل دولتی اظهار داشت: در این خصوص صد درصد تابع قانونیم و اگر فدراسیون فوتبال مشمول این قانون می‌شود، تابع آن هستیم و اگر هم که فدراسیون فوتبال مشمول نیست، موضوع مشخص است.

قانون منع بکارگیری بازنشسته‌ها در مشاغل دولتی در حالی مطرح شده که فدراسیون فوتبال بازنشسته‌های زیادی دارد، اما احمدرضا براتی، رئیس کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال چند روز پیش اعلام کرد، این فدراسیون دولتی نیست و مشمول قانون فوق نمی‌شود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری خبرآنلاین ، تاریخ انتشار: 1 مهر 1397 ، کدخبر: 806690 ، www.khabaronline.ir

خبرهای مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
آخرین اخبار
پربازدیدترین