پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۶۰۲۹۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲
عضو کمیسیون بهداشت مجلس، بابیان‌اینکه یک و نیم میلیون نفر به زخم پای دیابتی مبتلا شده‌اند به تشریح دلایل گرانتربودن هزینه درمان عوارض زخم‌های مزمن نسبت به برخی سرطان‌ها پرداخت.

شعارسال: ذبیح الله نیکفر ، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اینکه هزینه عوارض زخم‌های مزمن بسیار بیشتر از برخی سرطان‌ها است، گفت: هم‌اکنون بهترین راه برای کاهش هزینه‌های ناشی از عوارض زخم‌های مزمن از جمله زخم پای دیابتی که حدود یک و نیم میلیون نفربه آن دچار شده‌اند یا بیماری روماتیسم و بیمارانی که به صورت طولانی مدت در بستر هستند، این است که به منظور پیشگیری از ابتلا به این نوع زخم‌ها، آنها را آموزش دهیم.

نماینده مردم لاهیجان درمجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما باید تمام تلاش خود را در این جهت متمرکز کنیم که بیماری را قبل از اینکه منجر به بروز زخم‌های شدید یا سایر عوارض ناشی از بیماری شود، درمان کنیم، ضمن اینکه باید آموزش برای سالم زیستن و توجه به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها را از مدارس آغاز کرده و در این مورد فرهنگسازی کنیم، همچنین به بیماران دیابتی از طریق رسانه‌ها آموزش دهیم.

نحوه حمایت از بیماران خاص نیاز به بازنگری دارد

وی با اشاره به اینکه بیمه‌ها از توانایی مالی لازم برای تامین هزینه‌های بیماران خاص برخوردار نیستند، اظهار کرد: هم‌اکنون بیمه‌ها هزینه درمان بیماران خاص را نمی‌پذیرند و سقفی را برای تامین اعتبارات درمانی مورد نیاز این بخش تعیین کرده‌اند که مشکلاتی را برای بیماران خاص ایجاد کرده است، بنابراین لازم است بیمه‌ها و مسئولان حوزه سلامت تکلیف خود را با این بیماران مشخص کرده و در برخورد با مشکلاتشان فرصتی برای درمان آنها ایجاد کنند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: مردم با وجود شرایط اقتصادی کنونی کشور برای تامین هزینه درمان برخی بیماری‌ها به ویژه بیماری‌های خاص با مشکلات جدی مواجه هستند، بنابراین لازم است که در حوزه حمایت از این بیماران تجدیدنظر شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به اینکه چرا هزینه‌های درمان زخم‌های مزمن از سرطان بالاتر است، تصریح کرد: اگر این نوع زخم‌ها به‌ ویژه برای بیماران دیابتی گسترش پیدا کند به قطع عضو منتهی می‌شود، بنابراین به عنوان عارضه مزمن نیاز به مراقبت جدی و مداوم دارد، به همین دلیل در شرایط کنونی که هزینه تامین تجهیزات در حوزه سلامت افزایش یافته است، قطعا هزینه درمان این نوع زخم‌ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت رویداد گیلان، تاریخ انتشار: 10مهر1397 ، کدخبر: 15245: www.rooydadegilan


اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
0
0
ا.ف75
مگه ما چند میلیون ایرانی بالغ داریم که این همه دیابتی اون هم در این حد در کشور وجود داره؟ بخشی از این مساله بخاطر اموزش هست که تو مملکت ما به رویا داره تبدیل میشه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
0
0
باید در تامین داروهای این بیماری های خاص تلاش بیشتری بشه و ارز بیتری تخصیص داده بشه.
م.ا75
ناشناس
Romania
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
0
0
دیابتی ها بدترین مرضان ها...یه زخم کوچولو رو باید مدت ها با خودشون بکشن و نگرانش باشن

س ی
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین