پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
جمعه ۲۷ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 18
کد خبر: ۱۷۳۴۳۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۴

کاهش قیمت یا توقف گرانی کالاهای پرمصرف

وزیر صنعت، معدن و تجارت از تدابیر ویژه دولت برای کنترل قیمت کالاهای پرمصرف به منظور کاهش و یا توقف افزایش قیمت این کالاها خبر داد.
شعار سال : رضا رحمانی شب گذشته در پایان هفتاد و نهمین نشست شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولت درباره عدم ثبت قیمت ها از سوی تولید کنندگان روی سامانه 124 پاسخ داد: این سامانه ی رسمی قیمت هاست و تمامی ساز وکار قیمت ها در آنجا اعمال می شود.وی خاطرنشان ساخت که همه کالاها در این سامانه، ثبت است.
رحمانی تصریح کرد: کار جدید ما روی کالاهای پرمصرف است و تدابیر ویژه ای در این ارتباط اتخاذ خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین درباره عدم کاهش قیمت ها با وجود کاهش قیمت ارز ، گفت: نرخ ارز بویژه در کالاهایی که با واردات و مواد اولیه سر و کار دارد، به طور طبیعی تأثیرگذار است.
وی افزود: وقتی قیمت ارز بالا می رود یک حالتی دارد و آنی تر است و وقتی روند کاهشی است، بازار به این روند توجه دارد و قطعاً تأثیر کاهشی را خواهد داشت.
رحمانی گفت: با بررسی قیمت ها در دو روز اخیر، روند افزایش قیمت کالاها جز در موارد جزئی، محدود بوده است.
وی اظهار کرد: افزایش قیمت کالاها توقف داشته و برای خیلی از کالاها این اثر، آنی است.
رحمانی ادامه داد: خوشبختانه با سیاست های دولت و تدابیر بانک مرکزی، قیمت ارز روند کنترلی و رو به پایین دارد و ثبات ایجاد شده است که مطمئنم تأثیر خود را خواهد گذاشت.
وی درباره نظارت بر قیمت کالاها نیز گفت: نظارت ها نسبت به سابق بیشتر شده است.
وزیر صنعت از افزایش کنترل ها و بازدیدهای مشترک بین سازمان حمایت و تعزیرات حکومتی خبر داد و افزود: پرونده هایی نیز تشکیل شده و به تعزیرات حکومتی می رود.
رحمانی در این ارتباط به جلسه امروز خود با سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تأکید بر کنترل های بیشتر بر بازار خبر داد.
وی گفت: کنترل ها روی کالاهایی که با ارز 4200 تومان وارد شده، بیشتر است و در مورد کالاهای پر مصرف و روزمره مردم هم ساز وکارهای ویژه ای اتخاذ شده است.

شعارسال، بااندکی اضافات و تلخیص برگرفته از خبرگزاری تسنیم، تاریخ انتشار:13آذر 1397، کدخبر:،www.tasnimnews.com1890618
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
0
0
م.م77
خیلی راحت قیمت کالاهای اساسی رو چند برابر کردن هیچ کس هم صداش در نیومد
آخرین اخبار
پربازدیدترین