پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۶۲۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۰

هشدار درباره وجود ۸۵ هزار پروژه عمرانی با وضعیت نامعلوم

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به وجود ۸۵ هزار پروژه عمرانی نا تمام در کشور گفت:‌ راه‌اندازی سامانه‌ی یک پارچه‌ در این حوزه ضروری است.
شعارسال: محمدرضا اسماعیلی،‌ کارشناس اقتصادی و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی نسبت به وضعیت نا معلوم پروژه‌های عمرانی کشور هشدار داد.

وی با ابراز اینکه 85 هزار پروژه عمرانی نیمه تمام در کشور وجود دارد که اصولا مشخص نیست چند درصد پیشرفت در آنها صورت گرفته است گفت: این شرایط بسیار خظرناک است چرا که عدم شفافیت در پروژه‌ها زمینه ساز فساد و سوء استفاده برای افراد سود جو است.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه راه‌اندازی سامانه‌ی یک پارچه‌ای که در آن تمامی پروژه‌های عمرانی کشور و درصد پیشرفت سالیانه و اختصاص بودجه به آن بیاید ضروری است گفت:‌ وقتی اطلاعات پروژه‌های عمرانی کشور یک پارچه وجود داشته باشد مدیریت و هدایت بودجه‌های عمرانی کشور به مراتب آسانتر، دقیق تر و شفاف تر خواهد بود.

شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری تسنیم ، تاریخ انتشار: 11 بهمن 1397 ، کدخبر: 1936200 ، www.tasnimnews.com

خبرهای مرتبط
خواندنیها -دانستنیها
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۳
0
0
کاش زودتر از اینا این طور سامانه های راه اندازی می شد تا شاهد اتفاقاتی قبیل پلاسکو نباشیم
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین