پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۱۸۸۳۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷
از جمله مهم ترين مواردي که در توليد محصولات کشاورزي بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد، «سلامت» آن است. روند افزايش جمعيت طي دهه هاي گذشته و پيشرفت چشمگير و انقلابي توليد ابزار آلات کشاورزي و علوم مرتبط با کشاورزي به گونه اي بوده که توليدات بخش کشاورزي حجم بسيار زيادي پيدا کرده است.
شعارسال: در روش هاي جديد کشاورز مي تواند در کنار استفاده از ابزار و ادوات جديد، با استفاده از کود و سم به طور عمده شيميايي محصول مورد نظر را از نظر کمي در ميزان مورد نظر توليد کند. اما مشکل اينجاست که اين توليد کمي در کنار استفاده بعضا مفرط از کود و سم، تبعات جانبي نيز دارد. به گونه اي که توليد محصولات کشاورزي سالم طي سال هاي اخير مورد توجه جدي کارشناسان قرار گرفته است.

از جمله مهم ترين مواردي که در توليد محصولات کشاورزي بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد، «سلامت» آن است. روند افزايش جمعيت طي دهه هاي گذشته و پيشرفت چشمگير و انقلابي توليد ابزار آلات کشاورزي و علوم مرتبط با کشاورزي به گونه اي بوده که توليدات بخش کشاورزي حجم بسيار زيادي پيدا کرده است.

توليد ارگانيک چيست؟

کارشناسان معتقدند استفاده از محصولات ارگانيک هم در کوتاه مدت و هم در دراز مدت تأثير بسيار زيادي بر افزايش سلامت دارد.

اما دقيقا منظور ما از توليد ارگانيک چيست؟ همان طور که اشاره شد غذاي ارگانيک يا طبيعي بدون دخالت آفت کش ها و کودهاي شيميايي توليد مي شود.

يک کارشناس کشاورزي مي گويد: در واقع اين روش شيوه اي از کشاورزي است که طي آن در هيچ يک از مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوري و بسته بندي محصولات کشاورزي از کود شيميايي استفاده نمي شود.

مهندس منتظري مي افزايد: هر چند اين محصولات به علت ناشناخته بودن در ابتدا تنها در فروشگاه هاي کوچک يا در بازار محلي کشاورز قابل دسترس بود، ولي در سال هاي اخير به طور وسيعي در بيشتر فروشگاه هاي کشورهاي اروپايي و آمريکايي قابل دسترس است.

وي تصريح مي کند: در ابتدا غذاي ارگانيک تنها شامل سبزي هاي تازه بود و اولين مصرف کنندگاني که از غذاي ارگانيک استفاده مي کردند، به دنبال غذايي بودند که بدون استفاده از مواد شيميايي توليد شده باشد.

از اين رو شعار «کشاورز خود را بشناس تا غذاي خود را بشناسي» به منظور ترويج مصرف غذاهاي ارگانيک باب شد. شايان منتظري مي گويد: اما پيشرفت دانش بشري و نياز به افزايش سطح بهداشت عمومي کار را به آنجا رساند که در بسياري از کشورهاي توسعه يافته ديگر محصولات ارگانيک لوکس و خاص به حساب نمي آيد و محصولات ارگانيک شامل طيف وسيعي از محصولات از ميوه و سبزي گرفته تا مرغ و تخم مرغ و شير و… مي شود.

يک اصل پذيرفتني

يافته هاي جديد دانشمندان در واقع تأييدي است بر اين باور قديمي که «هر چيزي طبيعي اش بهتر است».اجازه بدهيد براي روشن شدن بيشتر موضوع، به نتايج چند پژوهش اشاره کنيم.

طي يک تحقيق مشخص شده است مادراني که از شير ارگانيک براي تغذيه خود استفاده کرده اند، علاوه بر اين که سطح ايمني بدن آن ها افزايش يافته، بروز آلرژي در نوزادانشان نيز کاهش پيدا کرده است. تحقيقات دانشگاه کشاورزي اسکاتلند نيز نشان داده است، گاوي که در شرايط ارگانيک پرورش مي يابد، کمتر به بيماري لنگش دچار مي شود.

سایت شعارسال، با اندکی اضافات و تلخیص برگرفته از سایت ارگانیک سنتر، تاریخ انتشار:- ، کدخبر: - : www.organiccenter.ir

اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین