۱۴ هزار خانوار کردستانی این روزها مشغول برداشت توت فرنگی هستند، میوهای که شیرینی اصلی آن را دلالان میچشند.در حالی که کردستان حدود 75 درصد توت فرنگی کشور را تولید می کند اما کشاورزان این محصول ازسود حاصل از کشت آن گلایه مند هستند و معتقدند که سود اصلی به جیب دلالان این بازار می رود. یکی از کشاورزان معتقد است که رنج برای کشاورز است و گنج برای دلالان .

شعار سال:۱۴ هزار خانوار کردستانی این روزها مشغول برداشت توت فرنگی هستند، میوهای که شیرینی اصلی آن را دلالان میچشند.
در حالی که کردستان حدود 75 درصد توت فرنگی کشور را تولید می کند اما کشاورزان این محصول ازسود حاصل از کشت آن گلایه مند هستند و معتقدند که سود اصلی به جیب دلالان این بازار می رود. یکی از کشاورزان معتقد است که رنج برای کشاورز است و گنج برای دلالان . آنها مطالباتی از دولت و جهاد کشاورزی دارند تا بتوانند خودشان محصول را به فروش برسانند و دست دلالان را از این بازار کوتاه نمایند. یکی از مشکلات آنها تاثیر تحریم ها و گرانی بر تولید این محصول است که هزینه هایی نظیر بسته بندی توت فرنگی را افزایش داده در حالی که قیمت توت فرنگی نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است و مجموع گلایه ها به این امر منتهی می شود که توت فرنگی کردستان که زمانی با عنوان طلای سرخ کردستان مشهور بود اکنون دیگر از این منطقه رخت بر می بندد و رغبت کشاورزان به کشت آن کم شده است.لذا جهاد کشاورزی قول ارائه غرفه هایی را به کشاورزان داده است تا بتوانند در آن محصول را به فروش برسانند.
شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر،تاریخ انتشار:20خرداد1398،کدخبر:49725،hakimemehr.ir