يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 02

وی با بیان اینکه در این جلسه توافق شد تا جلساتی را در هفته جاری برای حل این مشکل برگزار کنیم، ادامه داد: قرار است با هماهنگی سازمان امور استخدامی اصلاحیه ای درباره نحوه اجرای قانون مجلس در افزایش حقوق کارمندان انجام شود.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس درباره اینکه قرار است برای اصلاح روند اجرای قانون در مجلس طرح یا استفساریه ای تدوین شود یا خیر؟ عنوان داشت: استفساریه یا طرح نیاز نیست تنها باید با دولت توافق کنیم تا روند اجرا اصلاح شود.
نماینده مردم همدان در مجلس اضافه کرد: طبق توافقی که با نوبخت داشتیم قرار بر این شد تا جلسه ای را نیز با رئیس سازمان امور استخدامی داشته باشیم تا نقطه نظرات آنها را درباره اصلاح روند اجرای قانون دریافت کنیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: قطعاً در هفته جاری با دولت برای اصلاح روند اجرای قانون به توافقاتی دست خواهیم یافت تا مشکل حقوق ها نیز حل و فصل شود.
شعارسال، با اندکی تلخیص و اضافات بر گرفته از پایگاه اطلاع رسانی راه دانا ، تاریخ 21 خرداد 1398 ، کدخبر: 1493942 ، www.dana.ir
امیدوارم خبر خوش واقعا باشه