پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۰۹۳۱
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۴
حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی خواستار افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۲۰۰۰ تومان شد
شعار سال: حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی بعد از ظهر روز دوشنبه در تذکری، اظهار کرد: چند ماه پیش براساس ماده ۲۳۴ آیین‌نامه از دولت به خاطر قیمت خرید تضمینی گندم، طرح شکایت کردم که هنوز بررسی نشده است.
قیمت خرید تضمینی گندم به ۲۰۰۰ تومان افزایش یابد
وی افزود: قیمت خرید تضمینی گندم در حال حاضر ۱,۷۰۰ تومان است در حالی که قیمت بازار ۲,۳۰۰ تومان است. یکی از تعاونی‌های خرید گندم در شهرستان من پارسال این موقع ۴۰۰۰ تن گندم خریداری کرده و این رقم امسال به ۷۰۰ تن یعنی یک پنجم سال گذشته کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که گندم به قدر کافی و بیش از نیاز کشور در داخل توسط کشاورزان تولید شده، خاطر نشان کرد: در عین حال ما نگران قاچاق گندم و ورود دلالان هستیم. همچنان که عده‌ای کیف به دست از کشوری خاص آمدند و گندم قبل از درو را کیلویی ۲,۵۰۰ تومان خریداری کردند که امیدواریم این موضوع در جلسه سران قوا مطرح شود.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: امیدواریم قیمت خرید تضمینی گندم حداقل ۳۰۰ تومان افزایش یابد و به ۲,۰۰۰ تومان برسد.

شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از پایگاه خبری اگروفود نیوز،تاریخ انتشار:25تیر1398،کدخبر:39837،agrofoodnews.com
اخبار مرتبط
خواندنیها و دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین