پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۲۹۶۱
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵
یکی از نمایندگان مجلس، نام رسول دیناروند استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس اسبق سازمان غذا و دارو را در فهرست مدیران مظنون به داشتن تابعیت دوگانه معرفی نموده است.

شعارسال:یکی از نمایندگان مجلس، نام رسول دیناروند استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس اسبق سازمان غذا و دارو را در فهرست مدیران مظنون به داشتن تابعیت دوگانه معرفی نموده است.

در همین حال، رسول دیناروند، ، ضمن تکذیب این مطلب و دعوت همه مسئولین به تقوای الهی، گفت: نه من و نه هیچکدام از اعضای خانواده ام هیچ گاه دو تابعیتی نبوده و نیستیم و هیچ وقت هم به دنبال آن نبوده‌ایم.

وی، ضمن غیر مستند دانستن این ادعا، افزود: من نفس کشیدن در این مرز و بوم را به زندگی در هر کشوری ترجیح می‌دهم و ادعای ابن نماینده مجلس مبنی بر دو تابعیتی بودن خود را به شدت تکذیب می‌کنم.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ضمن تکذیب ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر دوتابعیتی بودن دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکید کرد: این ادعا از اساس کذب است و اگر شواهد و مدارکی مبنی بر دوتابعیتی بودن ایشان وجود دارد، خوشحال می‌شویم هرچه سریعتر منتشر کنند.

دکتر کیانوش جهانپور در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: متاسفانه در شرایطی که کشور نیاز به اتحاد و همدلی برای مقابله با تهدیدها و تحریم‌ها دارد و دقیقا زمانی که وحدت قوا در برخورد با قدرتهای سلطه طلب در محافل بین المللی به چشم می آید، مشخص نیست برخی با بیان ادعاهای واهی و بی‌پایه و اساس و بی‌اخلاقی در پی چه چیزی هستند.

وی در پایان افزود: بدبین نیستیم اما در خوشبینانه ترین حالت و نگاه هم برخی رفتارها بویژه در مقاطع زمانی خاص، مشکوک به نظر می رسد.

شعارسال ،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از سایت فردا،تاریخ انتشار 1 مرداد 98،کدخبر :948402،www.fardanews.com

اخبار مرتبط
خواندنیها-دانستنیها
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین
پرطرفدارترین