پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
کد خبر: ۲۲۴۲۴۶
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۷
نظام مرادی معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان اظهارکرد: سلامت و ایمنی دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است چرا که بی‌توجهی در این حوزه مشکلات جدی به دنبال خواهد داشت.وی از شناسایی 324 مدرسه پرخطر در سطح استان خبر داد.
شعار سال:معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان از شناسایی 324 مدرسه پرخطر در سطح استان خبر داد.
شناسایی 324 فضای آموزشی پرخطر در کردستان
 نظام مرادی در نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان که ظهر امروز در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهارکرد: سلامت و ایمنی دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت آموزش و پرورش است چرا که بی‌توجهی در این حوزه مشکلات جدی به دنبال خواهد داشت.

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری دانش‌آموزان در  12 هزار و 188 کلاس دولتی در قالب ۲ هزار و ۹۱۰ مدرسه در استان کردستان تحصیل خواهند کرد.

مرادی از اشتغال به تحصیل 262 هزار دانش‌آموز در فضاهای آموزشی دولتی در استان خبر داد و گفت: بعد از اتفاق روستای گرماش، اولویت ما خارج کردن مدارس پرخطر از چرخه تحصیل است که 324 مدرسه پرخطر در استان شناسایی شد.

وی تصریح کرد: این تعداد مدرسه با ظرفیت یک‌هزار و 404 کلاس 28 هزار و 805 دانش‌آموز دارد که 91 مدرسه آن در مناطق شهری و مابقی در روستاها قرار دارند.

به گفته معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان، 115 مدرسه از این 324 مدرسه در محل صورتجلسه شده که به شرط مقاوم‌سازی آنها در تابستان سال‌جاری، به ناچار در سال تحصیلی پیش‌رو مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی اذعان کرد: 112 مدرسه دیگر به دلیل اینکه امنیت ندارند نباید مورد استفاده قرار گیرند از این رو استفاده از فضاهای مختلف استیجاری، مساجد، کانکس برای پوشش مدارس دانش‌آموزان در این نقاط در دستور کار قرار گرفته است.

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه 23 مدرسه با ظرفیت 96 کلاس توسط نوسازی مدارس ساخته خواهد شد، عنوان کرد: 74 مدرسه باقی مانده به دلیل اینکه مدرسه‌ای برای بردن دانش‌آموز و یا مکان استیجاری نداریم بلاتکلیف باقی‌مانده‌اند.

مرادی اضافه کرد: برای بازسازی کامل 30 مدرسه از ظرفیت طرح قرارگاه پیشرفت آبادانی سپاه، 20 مدرسه خیرین و 24 مدرسه دیگر باید از طریق اعتبارات استانی و ملی تامین اعتبار شود.

وی با بیان اینکه در شهر مریوان 95 درصد از کل مدارس دو شیفته اداره می‌شود، گفت: 5 درصد باقیمانده هم شرایط واقعا بدی دارند.

معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش کردستان اذعان کرد: فرمانداران به فکر تخصیص اعتبارات ویژه برای آموزش و پرورش باشند، چون اگر این مهم تحقق پیدا نکند با مشکل جدی مواجه خواهیم بود.

مرادی افزود: اعلام وضعیت این شرایط به سازمان نوسازی مدارس کشور، جذب خیرین مدرسه‌ساز توسط این مجمع و کمک از ظرفیت های بنیاد علوی از پیشنهاداتی است که باید برای بازسازی فضاهای آموزشی ناایمن استفاده کنیم.

وی خاطرنشان کرد: 74 مدرسه استان که کاملا ناایمن هستند 296 کلاس با بیش از 5 هزار دانش‌آموز دارند و در حال حاضر فضای دومی برای پوشش دادن این دانش‌آموزان وجود ندارد.


شعار سال،با اندکی تلخیص و اضافات برگرفته از خبرگزاری فارس،تاریخ انتشار:9مرداد1398،کدخبر:13980509000834،www.farsnews.com

اخبار مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار
پربازدیدترین
پربحث ترین